Λάτσιο-Σαλερνιτάνα 4-1: Άνετη κι ωραία συνεχίζει προς την Ευρώπη

Λάτσιο και Σαλερνιτάνα αναμετρήθηκαν στο “Ολίμπικο” για την 32η αγωνιστική της Serie A.

Το ματς

Το απιχνίδι ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν συνδυαστικά 3 γκολ μέσα σε 17 λεπτά. Την αρχή έκανε η Λάτσιο, η οποία προηγήθηκε με δύο τέρματα. Στο 7′ άνοιξε το σκορ ο Φελίπε Άντερσον με τον Βετσίνο να διπλασιάζει το προβάδισμα των “λατσιάλι” επτά λεπτά αργότερα.

Στο 16′ η Σαλερνιτάνα μείωσε σε 2-1 χάρη σε κεφαλιά του

Τσαούνα, ο οποίος κέρδισε τον Μανδά.

Στο 35′ η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ ανέκτησε το προβάδισμα τρων δύο τερμάτων της ξανά με τον Φελίπε Άντερσον. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για να κάνει το 3-1 μετά την ασίστ του Λουίς Αλμπέρτο. Το 3-1 θα είναι το σκορ του πολύ χορταστικού ημιχρόνου στη Ρώμη.

Ο Στεφάνο Κολαντουόνο έριξε τον Μανωλά στην ανάπαυλα (και κράτησε τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη στον πάγκο), με τον Έλληνα στόπερ να περιορίζει τις επιθέσεις των γηπεδούχων. Ο Γκούσταβ Ίσακσον διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 87′ για την ομάδα του Ίγκορ Τούντορ που επιστρέφει στη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Λάτσιο (Τούντορ): Μανδάς, Γκαμπαρόν, Καζάλε, Χίλα, Μάρουσιτς, Βετσίνο, Καμάντα, Λατσάρι, Άντερσον, Λουίς Αλμπέρτο, Καστεγιάνος

Σαλερνιτάνα (Κολαντουόνο): Κοστίλ, Γκιομπέρ, Μπόατενγκ, Πιρόλα, Τζανόλι, Κουλιμπαλί, Ματζόρε, Μπράνταριτς, Καντρέβα, Τσαούνα, Ικουεμέσι

Keywords
Τυχαία Θέματα