Κύπελλο Ελλάδος: Σερβίς στο Final 4 της Λάρισας

Στις 17:00, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Μίλωνα στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στον τελικό της διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά το 2010, όταν και κατέκτησαν για τελευταία φορά το τρόπαιο. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει να βρεθεί για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης, στην τρίτη συμμετοχή της σε Final 4. Το «τριφύλλι»

έχει μόνο νίκες τη φετινή σεζόν κόντρα στον Μίλωνα.

Στις 20:15, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης. Οι δυο ομάδες είχαν βρεθεί στον περσινό τελικό της διοργάνωσης. Από το 2014 και μετά, οι δυο αντίπαλοι έχουν συναντηθεί δυο φορές σε τελικούς (2015 και 2023) και έξι φορές σε ημιτελικούς. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει επικρατήσει στους δυο τελικούς των δυο ομάδων, καθώς επίσης και στους τρεις τελευταίους ημιτελικούς. Οι Πειραιώτες νίκησαν στα δυο ματς της Volley League, όμως οι «ασπρόμαυροι» πήρε τον τίτλο στο φετινό Super Cup.

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 29 Μαρτίου

Α’ Ημιτελικός: Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 17.00 (ΕΡΤ-3): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Βασιλειάδης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Γραμματείες: Παναγιωτίδου, Τσάβου, Επόπτες: Καλαντζής, Κουκουμάκας, Τσάλεντζ ρέφερι: Θεμελής.

Β’ Ημιτελικός: Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 20.00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Φραγκάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχελινάκης, Γραμματείες: Κουμπλή, Τσάβου, Επόπτες: Σταυρίδης, Κουκουμάκας, Τσάλεντζ ρέφερι: Θεμελής.

Σάββατο 30 Μαρτίου

Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 20.15 (ΕΡΤ-3): Τελικός

Keywords
Τυχαία Θέματα