Κόβατσιτς : “Φαβορί η Βραζιλιά αλλά είμαστε έτοιμοι”

Δύο έμπιστοι του κόουτς Ζλάτκο Ντάλιτς, ο Ντέγιαν Λόβρεν και ο Ματέο Κόβατσιτς αντιμετώπισαν τους εκπροσώπους του τύπου για την επικείμενη αναμέτρηση με την Βραζιλία στην προημιτελική φάση.

“Η Βραζιλία είναι πάντα το φαβορί για το Παγκόσμιο κύπελλο. Αυτό που μας νοιάζει εμάς όμως, είναι το εμείς, χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιός είναι ο αντίπαλός μας. Κάνουμε καλή προσπάθεια. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είμαστε καλή ομάδα, ότι έχουμε ταλέντο. Δείχνουμε δύναμη, ενότητα και είναι τιμή να παλεύουμε για την Κροατία. Θα είμαστε έτοιμοι. Για να τους νικήσουμε πρέπει να

επαναλάβουμε το παιχνίδι μας, να κρατήσουμε την μπάλα και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Τότε θα είμαστε επικίνδυνοι και αυτή την προσέγγιση θα έχουμε” είπε ο μέσος της Τσέλσι.

Ο Λόβρεν από την πλευρά του ανέφερε :

“Έχω αρκετούς φίλους στην Βραζιλία αλλά θα μιλήσουμε μετά το ματς. Δεν καταλαβαίνω γιατί σας ενοχλεί που χορεύουν όταν σκοράρουν. Δεν το θεωρώ ασέβεια. Ας κάνουν ότι θέλουν, ας πανηγυρίζουν όπως θέλουν είναι η κουλτούρα τους. Είναι το φαβορί. Δεν έχουν μια ομάδα, έχουν δύο ομάδες που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή. Δεν έχουμε άγχος. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά κοιτάμε πρώτα τον εαυτό ματς και πως θα προσεγγίσουμε εμείς το ματς”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόβατσιτς, “Φαβορί, Βραζιλιά,kovatsits, “favori, vrazilia