ΑΕΚ: Οι Μεξικανοί θέλουν Αλμέιδα για την Εθνική

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση στον πάγκο της ΑΕΚ και η δουλειά του Αργεντινού δεν έχει μείνει απαρατήρητη τόσο στην Ελλάδα όσο και αρκετά μακριά απ’ αυτήν.

Ο τεχνικός της Ένωσης με πετυχημένη θητεία στο Μεξικό και τη Τσίβας Γουαδαλαχάρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN βρίσκεται στους υποψήφιους για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας μετά

την αποχώρηση του Τάτα Μαρτίνο.

“Η Μεξικανική ομοσπονδία αναζητά προπονητή, όμως το πρώτο λάθος έγινε πριν τέσσερα χρόνια όταν επέλεξε τον λάθος Αργεντινό προπονητή, διότι ο σωστός (Αλμέιδα) μόλις είχε φύγει από τη Τσίβας μετά από μια πετυχημένη παρουσία στον πάγκο της αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα και προσθέτει:

“Ο Αλμέιδα όταν ήταν στους Σαν Χοσέ Ερθκουέικς είχε ρήτρα στο συμβόλαιό του για ενδεχόμενη αποχώρηση εάν έφτανε στα χέρια του κάποια καλή πρόταση. Οπότε δεν θα ήταν παράλογο εάν και στο συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπήρχε μια ανάλογη ρήτρα”.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρουν πως: “Αν η Ομοσπονδία τον αναζητήσει, σίγουρα δεν θα υπάρχει κάποιο συμβατικό πρόβλημα» σχετικά με το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι «η ψήφος του Αμάουρι Βεργκάρα στη συνέλευση των ιδιοκτητών θα ήταν επίσης ένα σημείο υπέρ του Ματίας Αλμέιδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα