Κίνδυνος για απαγόρευση μετεγγραφών

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει άμεσα να του επιβληθεί απαγόρευση μετεγγραφών για τον προσεχή Ιανουάριο, λόγω των οφειλών του προς ομάδες, προπονητές και παίκτες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα εξετάσει την υπόθεση των «πρασίνων» τις προσεχείς ημέρες και στη συνέχεια θα λάβει την απόφασή της, για τις πρώτες ποινές, που θα επιβληθούν στο «τριφύλλι».

Η αδειοδότηση των «πράσινων» θα εξεταστεί τον ερχόμενο Απρίλιο, όμως μέχρι τότε η UEFA
μπορεί να επιβάλει ποινές στους «πράσινους», ως πρώτα μέτρα. Οι «πράσινοι» έχουν υπολογίζει πως για να καταφέρουν να πάρουν την άδεια τον ερχόμενο Απρίλιο, θα πρέπει να βρουν τους επόμενους μήνες περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να καλύψουν τις οφειλές τους.

Την ίδια στιγμή, τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ευάγγελο Μυτιληναίο να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού δε φαίνεται να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η πλευρά του Έλληνα επιχειρηματία διαψεύδει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και ο Μυτιληναίος δε φαίνεται πρόθυμος να ασχοληθεί ξανά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την εμπλοκή του στα διοικητικά του Ηρακλή, κατά το παρελθόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα