Κέιν: Συνεχίζει να γράφει ιστορία

Κέιν: Συνεχίζει να γράφει ιστορίαastiliadΔευ, 02/15/2021 - 20:01

Στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρόμουιτς ο επιθετικός της Τότεναμ απέκτησε έναν ακόμη λόγο για να αισθάνεται υπερήφανος με όσα έχει πετύχει στην καριέρα του με τη φανέλα της ομάδας του Λονδίνου.

Άνοιξε το σκορ και έφτασε τα 209 γκολ με την Τότεναμ με αποτέλεσμα να είναι πλέον ο 2ος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Ξεπέρασε τον Μπόμπι Σμιθ (208 γκολ) που είχε κάνει εξαιρετική καριέρα με τους "πετεινούς"

αλλά και με την Τσέλσι από το 1950 έως το 1965.

Ο Χάρι Κέιν κηνυγά πλέον τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών για τους Λονδρέζους που είναι ο Τζίμι Γκριβς με 266 τέρματα στην δεκαετία του '60, διάστημα στο οποία κατέκτησε 2 κύπελλα Αγγλίας και το κύπελλο κυπελλούχων σκοράροντας μάλιστα στον τελικό δύο φορές με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Κέιν πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα Αγγλίας τον Δεκέμβριο του 2014 απέναντι στη Σάντερλαντ, ενώ το πρώτο χρονικά σε οποιαδήποτε διοργάνωση ήταν κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς για το Γιουρόπα Λιγκ τον Δεκέμβριο του 2011!

Στην τρέχουσα σεζόν, έχει πετύχει συνολικά 21 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με 13 από αυτά να είναι σε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Αγγλίας.
 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off astiliad Off Off ΑΓΓΛΙΑ Η ταλαιπωρία από τους τραυματισμούς δεν τον εμποδίζει να σκοράρει. ο Χάρι Κέιν συνεχίζει να γράφει ιστορία με την Τότεναμ. Article publish on Δευ, 02/15/2021 - 20:01 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα