Κάτας: «Κλειδί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει να αφήσει πίσω της τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και στρέφει την προσοχή της στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (25/01, 21:05, NS4). 

Σε δηλώσεις του εν όψει του αγώνα, ο προπονητής των Ισραηλινών, Όντετ Κάτας, τόνισε πως η ομάδα του δεν είναι καλή κατάσταση και πρέπει να αφήσει πίσω της αυτή την άσχημη περίοδο. Επιπλέον, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στη διοργάνωση και χαρακτήρισε ως «κλειδί» το παιχνίδι απέναντι στους «πράσινους». 

Αναλυτικά όσα

είπε: 

«Με την εικόνα που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σε μία μικρή κρίση, καθώς δεν παίζουμε το μπάσκετ που θέλουμε και έχουμε έλλειμμα ενέργειας. Αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό, αλλά δεν έχουμε χρόνο να το σκεφτούμε παραπάνω. Θα πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις, να βρούμε τον τρόπο να το κάνουμε. 

Αντιμετωπίζουμε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Προσπαθούμε να επικεντρωθούμε όσο μπορούμε σ’ αυτά που μας έφεραν στη θέση που είμαστε τώρα στην Ευρωλίγκα κι αυτό θα γίνει μόνο αν είμαστε όλοι μαζί. Είναι κλειδί αυτό το παιχνίδι για εμάς». 

Keywords
Τυχαία Θέματα