Παναθηναϊκός: Τους σόκαρε όλους ο Μπακασέτας

Μία που τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός, μία που έκανε ντεμπούτο ο Τάσος Μπακασέτας με τη νέα του ομάδα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ο Φατίχ Τερίμ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και τον έριξε κατευθείαν στα βαθιά. Με μία προπόνηση τον έβαλε θέλοντας να του δώσε ρυθμό εν όψει Τούμπας.

Είναι ένα τεστ αυτό και για τον Μπακασέτα.

Ο στόχος το να προσαρμοστεί άμεσα και να μάθει τη νέα του ομάδα. Εκείνο που τον νοιάζει τον Τερίμ είναι να μπει άμεσα στο κλίμα ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας.

Ποντάρει πολλά πάνω του ο Παναθηναϊκός. Φάνηκε αμέσως το γιατί. Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Ατρόμητο ο Μπακασέτας πήγε να κάνει τη διαφορά. Είχε με μία βολίδα δοκάρι στο 10′ για να ανοίξει το σκορ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό από εκείνον ξεκίνησε το γκολ του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, λίγο μετά σε μία προσπάθειά του να κάνει τάκλιν, έδειξε να χτυπάει. Για λίγο έκατσε στο χόρτο και έπιανε το γόνατό του. Πονούσε αρκετά. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαινε όποιος τον έβλεπε.

Για κάποια δευτερόλεπτα πάγωσαν όλοι. Η κάμερα έπιασε τον Τερίμ. Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Τούρκος. Δεν είναι και λίγοι οι παίκτες του που έχουν τραυματιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, σηκώθηκε ο «Μπάκα» στη συνέχεια και όλοι στους «πράσινους» ηρέμησαν.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα