Κάτας: «Χάσαμε από τα πολλά λάθη μας»

Στα 26 λάθη που υπέπεσαν οι παίκτες του στο ματς με την Ελλάδα απέδωσε την ήττα με 82-61 ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ, Όντεντ Κάτας.

«Είμαι χαρούμενος για την εμπειρία αυτή. Χτίσαμε μια νεανική ομάδα με θετικούς ανθρώπους και απόλαυσα να είμαι προπονητής τους. Είχαμε όμως έλλειψη εμπειρίας. Χάσαμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, γιατί κάναμε πολλά λάθη. Είχαμε 17 λάθη στο ημίχρονο και έχει και η Ελλάδα μερίδιο σε
αυτό. Δεν ήταν και η καλύτερη μέρα για μας. Πρέπει να μάθουμε από αυτό. Όταν παίζεις με την Ελλάδα είναι πάντα δύσκολο, είναι μια πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται εμπειρία για να την αντιμετωπίσεις. Είμαι σίγουρος πως θα διδαχτούμε από όλο αυτό. Το μεγαλύτερο κέρδος για μας είναι η εμπειρία».

Ο Τζέικ Κοέν δήλωσε από την πλευρά του: «Είναι απογοητευτικό να χάνεις. Πάντως παραμένω αισιόδοξος για την ομάδα, έχουμε καλή ενέργεια στα αποδυτήρια. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε, αλλά έχουμε πολύ δρόμο. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελλάδα, έπαιξαν πολύ καλά και μας έδωσαν ένα καλό μάθημα. Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και είμαι βέβαιος πως θα επιστρέψουμε καλύτεροι το Φλεβάρη. Κάναμε πολλά λάθη, πρώτον ότι αυτό ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι μας και η έκτη μας ημέρα σαν ομάδα. Δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες όμως, γιατί και η Ελλάδα ήταν στην ίδια μέρα. Θα χρειαστεί καιρός. Είναι ένα ενδιαφέρον πείραμα τα “παράθυρα”».
Keywords
Τυχαία Θέματα