Μέγας προβληματισμός για Κόνιαρη

Ο τραυματισμός του Έλληνα γκαρντ έχει αναστατώσει τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι, στο μεταξύ, περιμένουν την επιστροφή των διεθνών.

Ο Αντώνης Κόνιαρης αναστατώνει για δεύτερη φορά ως τώρα στη σεζόν τους «ασπρόμαυρους». Άθελά του, βεβαίως! Βλέπετε, η ατυχία και οι τραυματισμοί δεν λένε να τον αφήσουν να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις του.

Το πρώτο χτύπημα για τον Έλληνα γκαρντ του ΠΑΟΚ ήταν ακριβώς πριν τον εναρκτήριο αγώνα της περιόδου, απέναντι στον Άρη (4/10), για το Κύπελλο, όταν υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση.
Ο τραυματισμός εκείνος τον πήγε εβδομάδες πίσω.

Το δεύτερο χτύπημα ήρθε την περασμένη Κυριακή (26/11), όταν στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας πριν τον αγώνα με το Ισραήλ, χτύπησε στον ώμο. Η μαγνητική που έκανε σήμερα (27/11) έδειξε ότι υπέστη κάκωση και διάταση των μαλακών μορίων της δεξιάς άρθρωσης του ώμου.

Το πρόβλημα τραυματισμού του Κόνιαρη είναι σημαντικό, καθώς θα χάσει προπονήσεις και αγώνες για αρκετές ημέρες. Το διάστημα της απουσίας του θα προσδιοριστεί ακριβώς αφού επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αλλά το πρόβλημα είναι μεγάλο για τον ΠΑΟΚ και φυσικά για τον ίδιο.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, σε μια χρονική στιγμή που για τον «Δικέφαλο» υπάρχουν πολλά και σπουδαία παιχνίδια στη σειρά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Κόνιαρης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς του ΠΑΟΚ, Μαργαρίτη και Κατσίβελη, απόψε το βράδυ (27/11) και θα μπει σε πρόγραμμα θεραπείας από αύριο (28/11). Όπως και να έχει, όμως, πάνω που ενσωματώθηκε στην ομάδα ο Φιλ Γκος και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος άρχισε να ανεβάζει στροφές, ο προπονητής του «Δικέφαλου», Ηλίας Παπαθεοδώρου, χάνει ένα βασικό ατού στην περιφέρεια.

Μιας κι ο λόγος για τους Έλληνες διεθνείς, ο ΠΑΟΚ περιμένει μέχρι την Τετάρτη (29/11) και τον τέταρτο διεθνή παίκτη του, τον Όουεν Κλάσεν. Ο Καναδός σέντερ επίσης είχε υποχρεώσεις τις προηγούμενες ημέρες με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Σε ό,τι αφορά στις δύο προπονήσεις που έκαναν σήμερα (27/11) οι «ασπρόμαυροι», σε αυτές συμμετείχαν οι έντεκα 11 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Παπαθεοδώρου. Αύριο (28/11) το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση. Σε αυτήν αναμένεται να συμμετέχουν και οι Μαργαρίτης και Κατσίβελης.
Keywords
Τυχαία Θέματα