Κάποιος όντως έφτιαξε ψεύτικη ταυτότητα κι έβαλε το όνομα του Τhor

Thor: Weed and Thunder.

Τα στοιχεία του Thor Odinson, ενός από τους πιο αγαπητούς ήρωες της Marvel, χρησιμοποιήθηκαν για την δημιουργία μιας ψεύτικης ταυτότητας. Ο κάτοχος της εν λόγω ταυτότητας θέλησε να αγοράσει μαριχουάνα από ένα κατάστημα στην Αλμπέρτα του Καναδά.

Τα νέα έγιναν γνωστά μέσω του Twitter,

όταν ένας χρήστης με το όνομα @cottoncandaddy, δημοσίευσε τις φωτογραφίες που της έστελνε η αδερφή της, υπάλληλος στο κατάστημα.

Όπως θα δείτε και μόνοι σας, η ψεύτικη ταυτότητα φέρει την φωτογραφία του Chris Hemsworth και το όνομα Thor Thunder Odinson. Η διεύθυνσή του φέρεται πως είναι η 69 Big Hammer Ln. (=Μεγάλο Σφυρί).

Δείτε την ταυτότητα παρακάτω:

my sister works for an online weed dispensary and I’m losing my mind rn pic.twitter.com/9TQhIPO16Q

— sloane (sipihkopiyesis) (@cottoncandaddy) July 17, 2019

Καίρια ερωτήματα αναδύονται βλέποντας την ταυτότητα. Ήταν φάρσα; Αυτός που την έκανε περίμενε ότι θα την γλίτωνε ή ότι θα κατάφερνε όντως να αγοράσει μαριχουάνα; Γιατί διάλεξε τον Thor και όχι κάποιον άλλο Avenger; Και από που και ως που ο Thor ζυγίζει μόλις 68 κιλά; Τόσο ζυγίζουν μόνο οι μυς του.

Το Hall H του Comic-Con, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Σαν Ντιέγκο, γέμισε με ανακοινώσεις που έκανε ο Kevin Feige σχετικά με τα νέα projects που θα φέρουν τα δύο στούντιο, Disney και Marvel. Στην 4η Φάση θα ανήκουν πέντε ταινίες, οι "Black Widow" (1 Μαΐου 2020), "Eternals" (6 Νοεμβρίου 2020), "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" (12 Φεβρουαρίου 2021), "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" (7 Μαΐου 2021) και "Thor Love and Thunder" (5 Νοεμβρίου 2021), και πέντε σειρές, οι "The Falcon and the Winter Soldier" (Φθινόπωρο 2020), "WandaVision" (Άνοιξη 2021), "Loki" (Άνοιξη 2021), "What If?" (Καλοκαίρι 2021) και "Hawkeye" (Φθινόπωρο 2021). Επίσης, ανακοινώθηκαν τα "Blade", το "Guardians of the Galaxy Vol.3", το "Fantastic Four" και το "Captain Marvel 2", τα οποία, μαζί με το "Black Panther 2", λογικά θα ανήκουν στην 5η Φάση. Αναμένουμε επίσης, να δούμε ταινία "Avengers", αλλά με άλλη ομάδα.

Ο σκηνοθέτης Taika Waititi θα επιστρέψει, όπως και οι Tessa Thompson ως Valkyrie, Natalie Portman ως Jane Foster/Thor και Chris Hemsworth ως Thor Odinson.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΜια τελείως διαφορετική ομάδα θα δούμε στο επόμενο AvengersΚερδισμένη βγήκε η Disney από την MarvelΗ Marvel αποκαλύπτει το υπερηρωικό line-up της για το San Diego Comic-Con

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα