O Robert Redford γίνεται Πρόεδρος των ΗΠΑ για χάρη του "Watchmen"

Μια εναλλακτική εκδοχή του εαυτού του.

O Robert Redford επιβεβαιώθηκε ότι θα βρεθεί στην σειρά "Watchmen" ως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το foxnews.com, ο γνωστός ηθοποιός θα ενσαρκώσει μια εναλλακτική εκδοχή του εαυτού του, καθώς ο showrunner και σεναριογράφος Damon Lindelof (The Leftovers, Lost) τον ανέβασε στην Προεδρία μετά τον θάνατο του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Richard Nixon.

Σε

προηγούμενο δημοσίευμα εξήγησε ότι, "Ο Nixon ήταν ακόμα πρόεδρος το '85 που τελείωσαν τα κόμικς του Alan Moore, ξαναεκλέχτηκε το '88, πέθανε ενώ ήταν πρόεδρος και μετά ο αντιπρόεδρός του, Gerald Ford, έγινε πρόεδρος και νικήθηκε από τον Robert Redford το '92". Αν και η σειρά διαδραματίζεται το 2019, ο Lindelof επιβεβαίωσε ότι ο Redford είναι ακόμα πρόεδρος "και δεν έχει φύγει από τη θέση από τη δεκαετία του '90".

Ο Lindelof είχε αποκαλύψει ότι η κυβέρνηση απαγόρευσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που εξηγεί την έλλειψη των smartphones στη σειρά. Θα δούμε έναν δεύτερο Ψυχρό Πόλεμο, μόνο που αντίπαλοι θα είναι η φυλή και η αστυνομία. Επίσης, θα δούμε σύγχρονα θέματα μασκαρεμένα ως φανταστικά.

Αυτή η ενσωμάτωση του ηθοποιού έρχεται σε αντίθεση με την προηγούμενη δήλωσή του που έλεγε ότι θα αποσυρθεί από τον κόσμο της υποκριτικής μετά από 60 χρόνια και πολυάριθμα βραβεία.

Ο showrunner μας υπόσχεται μια επικίνδυνη σειρά, η οποία δεν θα είναι ακριβής μεταφορά του graphic novel και θα φέρει νέους χαρακτήρες. H Nicole Kassell θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Τη μουσική θα συνθέσουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Trent Reznor και Atticus Ross.

Πρωταγωνιστούν οι Jeremy Irons, Regina King, Don Johnson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens και Andrew Howard, αλλά και οι νεαροί ηθοποιοί Dylan Schombing, Adelynn Spoon και Lily Rose Smith. Η Jean Smart θα ενσαρκώσει την πρώην Silk Spectre Laurie Juspeczyk (aka Laurie Blake), όπως επιβεβαιώθηκε στην παρουσίαση του HBO κατά τη διάρκεια του Television Critics Association

Το HBO ανακοίνωσε ότι το Watchmen θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, αλλά δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας ακόμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN GreeceΕπιβεβαιώθηκε η Silk Spectre για την σειρά "Watchmen"Με το σταγονόμετρο παρουσιάζει το ΗΒΟ πλάνα του "Watchmen"Λίγες περισσότερες αποκαλύψεις για τη σειρά "Watchmen"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα