Κάναντι: "Για τον Ουάρντα θα αποφασίσει ο σύλλογος"

Η διοίκηση του Ατρομήτου θα αποφασίσει τι θα γίνει με τον Αμρ Ουάρντα, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Νταμίρ Κάναντι μετά το ματς με τον Πανιώνιο, ενώ απάντησε και σε ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του. "Αντί για 0-1, έγινε το 2-0" είπε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε πλέον κοντά στο Europa League.
Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν μπορώ να απαντήσω αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας αλλά είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για τον στόχο που έχουμε φέτος. Τα πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε ασφάλεια στην κυκλοφορία της μπάλας και δεν απειληθήκαμε απέναντι σε πολύ δυνατούς επιθετικούς».

Για τον Ουάρντα τόνισε: «Αυτό είναι θέμα που θα το αποφασίσει ο σύλλογος. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος. Γνωρίζει και ο ίδιος πως δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά του. Μίλησα μαζί του. Γνωρίζει τι έχει κάνει. Εκεί τελειώνει το θέμα».

Για το μέλλον του στον Ατρόμητο και αν σκέφτεται να παραμείνει: «Είναι πολύ νωρίς γι’ αυτό. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στους στόχους μας. Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο τον Άρη».

Για το αν ο στόχος είναι η τρίτη θέση: «Πρωταρχικός στόχος είναι να εξασφαλίσουμε το Europa League. Δεν εξαρτώνται όλα από εμάς. Εξαρτώνται και από άλλα θέματα όπως και η διαιτησία».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μάντζιου:

“Γνωρίζαμε την δυσκολία του αγώνα και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Αν υπολογίσουμε και τις πολλές απουσίες δεν είχαμε την ευκαιρία να φρεσκάρουμε περισσότερο την ομάδα. Στο ξεκίνημα του αγώνα θα μπορούσε να ήταν 0-1 και να ήταν διαφορετικό. Αντι να γίνει αυτό έγινε το 1-0 μέσα σε δύο λεπτα. Δεχτήκαμε πάντως εύκολα γκολ και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Ήταν εμφανής η κούραση σε πολλούς. Έδωσαν ότι μπορούσαν και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε από εδώ και πέρα. Ευελπιστούμε να επιστρέψουν και παιδιά που λείπουν, σε κάποια σημαντικές θέσεις”.

Για το ακυρωθέν γκολ του Ντουρμισάι: “Ήταν ξεκάθαρο. Ήταν η στιγμή που αντί να γίνει το 0-1 μετά δεχτήκαμε δύο τέρματα”.
Keywords
Τυχαία Θέματα