Κύργιος: “Και τώρα πειθαρχία”!

18:37 3/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Νικ Κύργιος έδωσε το ρεζουμέ μιας τρομερής εβδομάδας στο Ακαπούλκο αλλά και το “σύνθημα” ότι θα πρέπει επιτέλους να αποκτήσει μια μεγαλύτερη πειθαρχία ως επαγγελματίας τενίστας!

Τι απίστευτη εβδομάδα μας επιφύλασσε το φετινό Abierto Mexicano!

Στην αρχή της εβδομάδας, ελάχιστοι θα πόνταραν στον Νικ Κύργιο ως έναν ενδεχόμενο νικητή.

Ο 23χρονος Αυστραλός παράπαιε αγωνιστικά τους τελευταίους μήνες με το κίνητρό του για το άθλημα να φαίνεται πως ήταν στα πιο χαμηλά του, αλλά ο “τρελός” αυτός αθλητής έκανε μια ασύλληπτη πορεία κερδίζοντας τρεις Τοπ10 παίκτες, τους Ναδάλ,

Ίσνερ και Ζβέρεφ αλλά και τον Σταν Βαβρίνκα για να κατακτήσει τον σπουδαιότερο ίσως τίτλο της καριέρας του βάσει του τρόπου που κερδήθηκε.

Το πιο απίστευτο στην περίπτωση του Νικ είναι το γεγονός ότι δεν προσπαθεί καν στο επίπεδο που το κάνουν οι αντίπαλοί του.

Ακούστε τι λέει ο ίδιος.

“Πήγα για τζετ σκι πριν τον τελικό μου με τον Αλεξάντερ. Δεν νομίζω να το έκαναν πολλοί άλλοι συναθλητές μου αυτό. Είμαι πολύ τυχερός που κέρδισα τον τίτλο. Πρέπει να αποκτήσω πολλή μεγαλύτερη πειθαρχία. Δεν έχω καν προπονητή! Ίσως θα έπρεπε να αρχίσω από αυτό!” αναφέρει με μεγάλη ειλικρίνεια ο Νικ.

Παρά το γεγονός ότι το κοινό του Ακαπούλκο τα έβαλε ουκ ολίγες φορές με αυτόν, του άρεσε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε!

“Το κοινό έδινε τον ρυθμό σε κάθε ματς. Ήταν η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω παίξει ποτέ. Ακόμα και όταν με γιούχαραν, το απόλαυσα! Δημιούργησαν τα συναισθήματα, τις αναμνήσεις, τα πάντα” σχολίασε.

“Δεν ήμουν σε καθόλου καλή φάση πρόσφατα. Αυτό το τουρνουά είναι μια απόδειξη για όλους ότι ακόμα και αν βρεθείς σε “σκοτεινά” μέρη, μπορείς και πάλι να σηκωθείς. Τα πράγματα μπορούν πάντα να αλλάξουν” καταλήγει με πολλή θετική νότα.

Θα αποκτήσει τελικά την απαιτούμενη πειθαρχία έστω και τώρα ο τόσο ταλαντούχος Νικ;

Κώστας Αϊτάκης

The post Κύργιος: “Και τώρα πειθαρχία”! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα