Καλλιθέα-Λαμία 1-2: Αγχώθηκε αλλά προκρίθηκε

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Παραλίμνι-Άγιος Νικόλας

Τρία γκολ σε οκτώ λεπτά

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι χάνοντας δύο ευκαιρίες για γκολ σε διάστημα δύο λεπτών. Στο 10ο λεπτό, το σουτ του Λουκίνα μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε από τον Σαράνοφ, ενώ στο 12′ ο Ντεμέτριους στάθηκε άτυχος καθώς η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι της Λαμίας.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ

από στατική φάση στο 34′, με τον Ρόμανιτς να εκτελεί φάουλ και τον Μανούσο με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή να σημειώνει το 0-1.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο σκόρερ της Λαμίας βρήκε τον Τσιλούλη, αυτός γύρισε ωραία τη μπάλα με τον Ρούμπεν Μαρτίνες να εκτελεί στην κίνηση και να πετυχαίνει το 0-2.

Η Καλλιθέα έβγαλε αντίδραση άμεσα και στο 41′ μείωσε σε 1-2, όταν από γύρισμα του Κυνηγόπουλου και λάθος διώξιμο του Κορνέζου, ο Νίλι από το ύψος του πέναλτι σούταρε αμέσως για στειλει τη μπάλα στα δίχτυα.

To δεύτερο μέρος άρχισε με μεγάλη ευκαιρία για την Καλλιθέα καθώς στο 52′ ο Νίλι μέσα από την περιοχή πάσαρε για τον Λουκίνα, αλλά πριν φτάσει σ’ αυτόν η μπάλα ο Σιμόν με τακουνάκι έδιωξε και ουσιαστικά αποσόβησε το 2-2, αφού ο Σαράνοφ ήταν εξουδετερωμένος.

Στο 75′ ο Σλίβκα έκανε εξαιρετική κάθετη, ο Τσιλούλης βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ της Καλλιθέας, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε δίπλα από την εστία του Πάντου.

H Καλλιθέα στο 93ο λεπτό μπορούσε να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς σε παράταση, όμως δεν βρήκε τη μπάλα σωστά με αποτέλεσμα να τον σταματήσει ο Σλίβκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα