Καλάθης: «Η Μάλαγα δεν έχει μεγάλες αδυναμίες»

Ο Νικ Καλάθης δηλώνει στα κανάλια Novasports ότι η Μάλαγα δεν έχει χτυπητές αδυναμίες και έτσι μπορεί να κάνει ζημιά στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στους Δημήτρη Καρύδα και Χρήστο Καούρη:

Για την κατάσταση της ομάδας και την συμμετοχή του στην Εθνική: «Είμαστε σε καλή φάση σαν ομάδα και πρέπει να διατηρήσουμε το momentum,
ειδικά εντός έδρας. Ήταν ωραία να παίζω στην Κρήτη, είναι τιμή μου να φορώ την φανέλα της Εθνικές και τώρα επέστρεψα εδώ.

Για τα δυνατά σημεία της Μάλαγα: «Δεν έχουν πολλές αδυμναμίες. Έχουν καλούς γκαρντ επιθετικά όπως ο Μακ Κάλουμ, ο Νέντοβιτς και ο Σαλίν, καλούς ψηλούς όπως ο Όγκουστιν και ο Σερμαντίνι που τον ξέρουμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζουν σκληρά με ενέργεια και πρέπει να δώσουμε το καλύτερο».

Για την συνέχεια της σεζόν και αν στόχος είναι να ανέβει η ομάδα σύντομα στην κορυφή της βαθμολογίας: «Σίγουρα, αλλά πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή στιγμή στην οποία βρισκόμαστε. Ελπίζουμε να έιμαστε στις πρώτες τέσσερις θέσεις για να έχουμε πλεονέκτημα έδρας, αλλά θα δούμε πώς θα πάει η σεζόν. Παίζουμε καλά αλλά μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα».
Keywords
Τυχαία Θέματα