Nτένμον: «Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»

Ο Μάρκους Ντένμον προειδοποιεί στην κάμερα του Novasports για τα ατού της Μάλαγα, αλλά τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods θα παρουσιάζεται ολοένα και πιο βελτιωμένος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού στους Δημήτρη Καρύδα και Χρήστο Καούρη:

Για το στυλ της Μάλαγα: «Επιθετικά έχουν μεγάλους σουτέρ, είναι οργανωμένοι και παίζουν με ενέργεια στην άμυνα.
Εμείς μέσα στο γήπεδό μας πρέπει να να δώσουμε το μάξιμουμ σε άμυνα και επίθεση».

Για τις διαφορές της με άλλες ισπανικές ομάδες: «Πρώτα απ' ολα είναι μία καλή ομάδα, ακόμα και στον αιφνιδιασμό έχουν ελευθερία να σουτάρουν τρίποντα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γιατί όπως και στις άλλες ισπανικές ομάδες, τους αρέσει να σκοράρουν. Εμείς πάντα θέλουμε εύκολα καλάθια από αιφνιδιασμούς, αλλά και κλεψίματα και κοψίματα για να έχουμε ενέργεια μέσα στο σπίτι μας».

Για το που οφείλονται οι τέσσερις σερί νίκες μετά το μέτριο ξεκίνημα: «Αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα και όσο περνά η σεζόν μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και τι θέλει ο καθένας μέσα στο γήπεδο σε άμυνα και επίθεση. Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και ο δεσμός ανάμεσα στα μέλη της ομάδας θα γίνεται ισχυρότερος».

Για την δική του προσαρμογή: «Γενικά είμαι ήρεμος. Παίρνοντας περισσότερα λεπτά συμμετοχής και ευκαιρίες θα δείξω τι μπορώ να κάνω. Πάνω απ΄όλα όμως είναι οι νίκες. Παίζουμε καλά, κερδίζουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Εγώ ξέρω τι μπορώ να κάνω και με περισσότερες ευκαιρίες θα προσφέρω περισσότερα».περοφφότερα
Keywords
Τυχαία Θέματα