Καλαϊτζάκης: «Νοοτροπία νικητή ο Σπανούλης – Κλειδί ο Σατοράνσκι»

«Αυτό που έχω δει διαφορετικό είναι αυτό που είχε και σαν παίκτης ο κόουτς Σπανούλης. Είναι νικητής και θέλει να μας κάνει γκρουπ νικητών. Θέλει κάθε προπόνηση να είναι ανταγωνιστική. Σίγουρα δεν είχαμε αρκετό καιρό να προετοιμαστούμε λόγω υποχρεώσεων με τις ομάδες μας, αλλά κάναμε τρεις δυνατές προπονήσεις, καλύτερα απ’ ότι όλοι περιμέναμε. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και να μπούμε να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Για τις οδηγίες του Σπανούλη: «Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Και όταν ειδικά έχεις τον κόουτς που ξέρει το παιχνίδι όσο λίγοι. Ότι λεπτομέρεια μπορεί να σου δώσει, είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση, είναι κάτι που βοηθάει την ομάδα και θεωρώ ότι παρότι είχαμε λίγες προπονήσεις, θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και με τη στήριξη του κόσμου ελπίζω να πάρουμε τη νίκη και να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για τον Σατοράνσκι: «Είναι ο παίκτης-κλειδί, ο παίκτης που θα παίξει πάνω από 30-40 πικ εν ρολ, θα έχει όλη τη δημιουργία στα χέρια του. Είναι ένα ψηλό και αθλητικό παιδί, τον ξέρουμε όλοι. Θα είναι κλειδί η αντιμετώπιση του. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και ατομικά και ομαδικά. Τι άμυνα θα παίξουμε στο πικ εν ρολ και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι».

Για το τι θα ήθελε να πει στον κόσμο: «Θέλουμε να τους έχουμε μαζί μας. Να φωνάξουν μαζί μας και να τους βάλουμε στο παιχνίδι. Να τους δώσουμε μια χαρά. Ελπίζω να είναι δίπλα μας από την αρχή μέχρι το τέλος και να φέρουμε χαρές».

Keywords
Τυχαία Θέματα