Κάμπος: «Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο» (video)

Μετά το ματς με τον Λεβαδειακό οι Κάμπος και Μάτος τόνισαν πως η ομάδα έδειξε ένα καλό πρόσωπο και μετά το πρώτο γκολ βρήκε τους απαιτούμενους χώρους για να πετύχει κι άλλα τέρματα.

Αναλυτικά:

Κάμπος: «Για εμάς ήταν δύσκολο το ματς λόγω της διακοπής, προσπαθήσαμε να μπούμε δυνατά, προσπάθησε ο αντίπαλος να μας φρενάρει, δείξαμε όμως ένα καλό πρόσωπο, πετύχαμε αρκετά γκολ και παίξαμε καλά. Το ποστάρισμα δεν είχε κάτι συγκεκριμένο,
ο καθένας έχει τους στόχους του. Αποδώσαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, διορθώσαμε τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου και αν παίζουμε έτσι θα πάμε πολύ καλά. Κάναμε μια μεγάλη νίκη, αλλά και ο αντίπαλος θα παλέψει για το αποτέλεσμα».

Μάτος: «Στα πρώτα λεπτά η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε, πράγμα λογικό για μένα λόγω των διακοπών, βοήθησε το γρήγορο γκολ, ήταν δύσκολο να βρούμε ρυθμό. Μετά το γκολ ο αντίπαλος άνοιξε λίγο, βρήκαμε τους χώρους και δείξαμε ένα καλό πρόσωπο. Ήταν ένα ματς όπως όλα τα άλλα, δεν άλλαξε κάτι στη νοοτροπία μας, για εμάς μένουν 14 ματς και κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Ειδικά στο σπίτι μας θέλουμε να παίζουμε πάντα για τη νίκη για να είμαστε εμείς στο τέλος πρωταθλητές. Είμαι καιρό στην ομάδα, οι συμπαίκτες μου ξέρουν πως κινούμαι, είμαι χαρούμενος για τη νίκη και για το γκολ που πέτυχα. Με τον Αζεβέδο έχουμε μία επαφή, εάν τελικά έρθει θα είναι μία εξαιρετική προσθήκη, έχουμε θέμα στο αριστερό άκρο γιατί θυσιάζεται ο Βιεϊρίνια που δεν είναι μπακ. Για τον Μολέδο δεν μπορώ να μιλήσω, ξέρω πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα