Ο Γκίκας έχτισε έκπληξη!

Και εγένετο έκπληξη. Ο Προμηθέας με ένα μαγικό τελευταίο πεντάλεπτο, κι ενώ σε όλο το προηγούμενο παιχνίδι κυνηγούσε την ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 69-66. Ο Γκίκας και ένας πρώην «κιτρινόμαυρος» ο Μιλόσεβιτς ήταν εκείνοι που έδωσαν την χαριστική βολή στην Ένωση, η οποία στο τέλος έμεινε από δυνάμεις, από λύσεις αλλά και από καθαρό μυαλό. Χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία επίθεση των φιλοξενούμενων που παίζονταν όλα ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν είχε κρατήσει τάιμ άουτ και ο Χάρις πήρε απλά ένα σουτ της κακιάς ώρας.

Η
Ένωση ήταν καλύτερη μέχρι να ξεκινήσει το τελευταίο δεκάλεπτο. Σε όλα τα προηγούμενα είχε επικρατήσει των γηπεδούχων, αλλά το επιμέρους 20-11 της τελευταίας περιόδου, ήταν αυτό που έκρινε τον νικητή. 4:44 πριν το τέλος οι «κιτρινόμαυροι» ήταν μπροστά με 64-54, σε αυτό το σημείο ο Γκίκας μπήκε στην ζώνη του λυκόφωτος. Πέτυχε δύο συνεχόμενα τρίποντα και δύο βολές μείωσε στο καλάθι, ενώ η ΑΕΚ συνέχιζε επιθετικά να μην βρίσκει τρόπο να σκοράρει. Ο Μιλόσεβιτς σε αυτό το διάστημα καθάρισε όλα τα ριμπάουντ και πέτυχε το καλάθι που διαμόρφωσε το τελικό 69-66.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Λίποβι 4(1), Φαγέ 13, (3), Δημάκος 2, Χολ 3(1), Έλις 3, Τουντζιαράκης 11, Γκίκας 16(2), Γερομίχαλος, Σαλούστρος 6, Μιλόσεβιτς 11.

ΑΕΚ (Σάκοτα): Τζέιμς, Γκριν 11(2), Χάρις 18(1), Λαρεντζάκης 8(2), Μαυροειδής 1, Ξανθόπουλος 3(1), Σάκοτα 16(3), Μπάρλοου 6, Καββαδάς 1, Ελόνου 2.
Keywords
Τυχαία Θέματα