Ισόπαλο το ντέρμπι, αήττητη η Μπαρτσελόνα

Σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία για το διαιτητικό λάθος του Βιλανουέβα, Βαλένθια και Μπαρτσελόνα ήρθαν ισόπαλες (1-1) και είδαν τις δύο ομάδες της Μαδρίτης να τις πλησιάζουν.

Η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο του ματς στο πρώτο ημίχρονο και αν δεν πήγε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα με το προβάδισμα, σε αυτό... φταίει μόνο ο διαιτητής, ο οποίος δεν μέτρησε πεντακάθαρο τέρμα του Μέσι. Η μπάλα μπορεί να είχε περάσει ένα μέτρο τη γραμμή, όμως διαιτητής και βοηθοί ήταν οι μόνοι που δεν το είδαν.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στη Βαλένθια να ανασυνταχθεί
και να μπει στο δεύτερο μέρος μεταμορφωμένη προς το καλύτερο. Οι “νυχτερίδες” φρόντισαν να αξιοποιήσουν το δώρο του διαιτητή και να πάρουν κεφάλι στο σκορ με το κοντινό πλασέ του Ροντρίγκο Μορένο. Η Μπαρτσελόνα αν και και δεν ήταν σε καλή κατάσταση, γλίτωσε την ήττα και δεν επέτρεψε στη Βαλένθια να την πλησιάσει στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Ζόρντι Αλμπα έφυγε στην πλάτη της άμυνας και αφού δέχθηκε τη... μαγική πάσα του Μέσι, με εναέριο πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-1 στο 81'. Οι δύο ομάδες στα εναπομείναντα λεπτά θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στο γκολ της νίκης, αλλά τα χάλασαν στην τελική προσπάθεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα