Τζούρτζεβιτς: «Πλέον η ομάδα είναι εκεί που της αξίζει» (video)

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς τόνισε μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας πως η ομάδα βρίσκεται εκεί που της αξίζει πλέον και πως θα παλέψει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Κάθε παιχνίδι που παίζω προσπαθώ να σκοράρω και το σημερινό γκολ είναι πολύ σημαντικό για μένα. Για μένα σήμερα ήταν κάτι το υπέροχο, σκόραρα έδωσα και την ασίστ στον Μάρκο Μάριν, είναι πολύ σημαντικό το ότι βοήθησα την ομάδα μου. Δεν ξέρω τι είπε ο προπονητής γιατί έκανα ζέσταμα, το γήπεδο ήταν πολύ βροχερό και
βαρύ, το σημαντικό όμως είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ο προπονητής μου είπε να προσπαθήσω να κρατήσω την μπάλα και να βυθίζομαι στην περιοχή και φυσικά να σκοράρω. Προτιμώ το σύστημα 4-4-2 γιατί είναι πιο εύκολο για μένα γιατί έχω και άλλον ένα επιθετικό δίπλα μου.

Είναι ένα σύστημα που βοηθάει πολύ τους επιθετικούς. Είμαι χαρούμενος γιατί έκανα ένα πολύ καλό βήμα στην καριέρα μου, ο Ολυμπιακός είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη και περιμένω την ευκαιρία μου γιατί χρειάζεται πολύ υπομονή και να παίζω όπως έπαιξα σήμερα. Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν αλλά πλέον είμαστε εκεί που πρέπει, πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να έχεις πρωτάθλημα και Ευρώπη γιατί υπάρχει κούραση αλλά τώρα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στο πρωτάθλημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα