Ιμόμπιλε: Παραμένει στο νοσοκομείο

Ο Ιταλός επιθετικός συγκρούστηκε με τραμ ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη Ρώμη με δύο από τις κόρες του το πρωί της Κυριακής (16/4). Σύμφωνα με την La Gazzetta dello Sport, ο Ιμόμπιλε έχει λάβει συμβουλές από τους γιατρούς να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι να γίνει ξεκάθαρο και επίσης αναφέρεται ότι ο 33χρονος θέλει να παραμείνει κοντά στην κόρη του.

Σύμφωνα με αναφορές στην Ιταλία, το

αυτοκίνητο του έπεσε στον κόμβο του τραμ μεταξύ της Piazza delle Cinque Giornate και της Ponte Matteotti, αφού φέρεται να πέρασε από κόκκινο φανάρι. Ωστόσο, ο οδηγός του τραμ, ο οποίος επίσης νοσηλεύτηκε μετά τη σύγκρουση, είπε στη La Repubblica ότι δεν είχε παραβιάσει κανέναν οδικό ή κυκλοφοριακό νόμο. Ο Ιμόμπιλε έσπευσε να ενημερώσει τους θαυμαστές του, χιλιάδες από τους οποίους του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση, ότι δεν είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Ωστόσο, μια δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Λάτσιο επιβεβαίωσε ότι ο επιθετικός των Ατζούρι είχε υποστεί τραύμα στη σπονδυλική στήλη και ένα κάταγμα στα πλευρό του. Παραμένει σε καλή διάθεση και στοχεύει ακόμη και να βρίσκεται στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει την Ίντερ στις 30 Απριλίου που ορίζεται ως πιθανή ημερομηνία επιστροφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα