Ιδανικό αντίο, επιτακτική η ενίσχυση

Η χρονιά έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Πανιώνιο. Την ομάδα που ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη τις υποχρεώσεις της λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Η νίκη επί του ΟΦΗ με 2-0 στη Νέα Σμύρνη είναι ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά φέρνει τον Πανιώνιο στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μόνο που οφείλουν να κάνουν οι «κυανέρυθροι» είναι να παρουσιαστούν σοβαροί στη ρεβάνς και
να υπερασπιστούν αυτό το αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Γρηγορίου μετά το «χαστούκι» στη Λιβαδειά και την ήττα με 2-1 από τον Λεβαδειακό όφειλαν να πάρουν τη νίκη στο ματς με τον ΟΦΗ.

Κι αυτό έκαναν, χωρίς πάντως να πείσουν με την εμφάνισή τους. Η νίκη ήρθε λόγω της ποιότητας των «κυανέρυθρων» και των ατομικών ενεργειών των Γεσίλ και Χατζισαφί. Εντελώς ανόητες και οι δύο κίτρινες κάρτες του Γερμανού επιθετικού ο οποίος θα απουσιάσει από το πρώτο ματς της νέας χρονιάς κόντρα στον ΑΟΚ.

Όπως και να ‘χει ο Πανιώνιος χρειαζόταν αυτό το αποτέλεσμα για να κάνει ήρεμες γιορτές και οι παίκτες να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες και να παρουσιαστούν πιο φρέσκοι στο δεύτερο μισό της χρονιάς.
Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ θα πρέπει να φροντίσουν με την απαιτούμενη ενίσχυση της ομάδας έτσι ώστε να αντέξει ο Πανιώνιος στα απαιτητικά ματς που έρχονται.

Οι «κυανέρυθροι» πρέπει να δώσουν βάθος στο ρόστερ τους και να καλύψουν τα κενά του καλοκαιριού, αλλά και αυτά που δημιουργήθηκαν μεσούσης της περιόδου. Αν αυτό γίνει με προσθετικές κινήσεις ουσίας τότε ο Πανιώνιος θα εξακολουθεί να είναι ανταγωνιστικός. Αν όχι, φοβάμαι πως αυτοί οι παίκτες θα «σκάσουν» και ο Πανιώνιος θα μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.
Keywords
Τυχαία Θέματα