Η προσοχή στραμμένη στη Λαμία

Να ξεχάσουν την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρας για τους ομίλους του Champions League και να συγκεντρωθούν στο ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία, ζήτησε από τους παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δε θέλει σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί στο ματς της πέμπτης αγωνιστικής, η εικόνα που είχαν οι Πειραιώτες στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και για αυτό τον λόγο ξεκίνησε να αναλύει στους “ερυθρολεύκους”
τα λάθη τους στο ματς του ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε σύγκριση της εικόνα που είχε η ομάδα του στο ματς με την Τοτεναμ και αυτής που είχε στο ντέρμπι των “αιωνίων”, θέλοντας να τονίσει στους παίκτες του πως δεν είχαν το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση στα δυο ματς. Εν όψει της αναμέτρησης με τη Λαμία, ο προπονητής του Ολυμπιακού ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα, προκειμένου να το φρεσκάρει.

Μια από τις σκέψεις του φέρεται να είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα, η χρησιμοποίηση των Γκερέρο και Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης των Πειραιωτών, με την ταυτόχρονη παρουσία στο βασικό σχήμα των Λοβέρα και Σουντανί. Τις προσεχείς ημέρες θα φανεί πως θα παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος τεχνικός στο ματς της πέμπτης αγωνιστικής.
Keywords
Τυχαία Θέματα