Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Είμαστε Ολυμπιακός»

Διαβάστε σήμερα (25/9) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα την αποκάλυψη όσων είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό. 

*Ολυμπιακός: Είμαστε Ολυμπιακός.

Το Sportime αποκαλύπτει τι ζήτησε και γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς από τους παίκτες του μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι

Ποια η δέσμευση των ποδοσφαιριστών του ΟλυμπιακούΤι ισχύει για τον ΣισέΟ Σουντανί, η πρώτη μεγάλη κίνηση στο ροτέισονΜετά την διακοπή ο Λάζαρος

*ΑΕΚ: Αγωνία

Σήμερα η κρίσιμη ημέρα για το αν θα προλάβει

τον ΠΑΟΚ ο Ολιβέιρα. Ποιες οι πιθανότητες για τον Πορτογάλο. Τι λένε οι παίκτες της ΑΕΚ για το σούπερ ματς του ΟΑΚΑ. Τ.  Καπετανάκος: Φέτος είναι ντέρμπι τίτλου

*ΠΑΟΚ: Απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Σπόρτινγκ για τον Φερέιρα. Ετοιμος να πάρει γάντια βασικού ο Ζίβκοβιτς. Ποια είναι η ρήτρα του Μίσιτς και πως μπορεί να τον αγοράσει ο ΠΑΟΚ. Η ευκαιρία του Ροντρίγκο.

Ν. Τοσκίτσης: Αλλοι θα φύγουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (25/9)

*Παναθηναϊκός: Γιατί δεν πρέπει να «καεί» ο Περέα, που ετοιμάζεται για την 11άδα στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο. Τι περιμένει ο Γιώργος Δώνης από τον Φάουστο

*Άρης: «Ντόπες» από Τερζή και Χαριστέα στους παίκτες του Άρη. Τι τους είπαν για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και που δόθηκαν τα συγχαρητήρια.

Ο Δημήτρης Νιαρχάκος νέος τιμ μάνατζερ

*Κύπελλο: «Ροντέο» στη Νίκαια, επεισόδια στη νίκη-πρόκριση της Παναχαϊκής επί του Ιωνικού (1-2). Πρόκριση για Βέροια (3-0 τον Λεβαδειακό) και Τρίκαλα (1-0 τη Δόξα Δράμας)

*Μπάσκετ: Έδειξε βελτίωση η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, 70-66 την Ούνικς στο «Γκομέλσκι Καπ». Κορυφαίος ο Πρίντεζης, εξαιρετικός ο Μιλουτίνοφ. Σήμερα με ΤΣΣΚΑ (19:00, CS4)

Μεγάλη συνέντευξη του Σαντ-Ρος στο Sportime. Παρουσίασε της φανέλες η ΑΕΚ

Το πρωτοσέλιδο του Sportime για την Τετάρτη 25/9

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

The post Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Είμαστε Ολυμπιακός» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα