Η μάχη των τριών

Αυτό τον άτυπο τίτλο ποιος θα τον πάρει; Κάθε χρόνο, σε κάθε ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που καταφέρνουν να βάζουν τη "σφραγίδα" τους στην επίθεση με τα γκολ τους. Συνήθως βέβαια τον ρόλο αυτό αναλαμβάνουν οι επιθετικοί, ή οι παίκτες που συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και φυσικά στις τελικές προσπάθειες. Επίσης εξαρτάται απ' τον ρόλο που έχει ανατεθεί στον παίκτη που αναλαμβάνει τις στημένες φάσεις. Φέτος όλα δείχνουν ότι η μάχη της πρωτιάς στον πίνακα των σκόρερς της ΑΕΚ θα δοθεί ως το τέλος, αφού ο Μάρκο Λιβάια με τον Σέρχιο Αραούχο, οι βασικοί επιθετικοί δηλαδή της Ένωσης, έχουν βρει τον ...μπελά τους απ' τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο Έλληνας διεθνής πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του κι αυτό αποδεικνύεται τόσο απ' τις συμμετοχές του όσο και απ' τα γκολ που έχει πετύχει. Μέχρι στιγμής μάλιστα ο Χριστοδουλόπουλος είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, αφού έχει καταφέρει να πετύχε συνολικά δέκα γκολ (3 στο πρωτάθλημα, 4 στο κύπελλο και 3 στο Europa League).

Ακολουθεί ο Μάρκο Λιβάια με εφτά γκολ (5 στο πρωτάθλημα και 2 στο Europa League), ενώ όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο ξαναβρίσκει τον εαυτό του στο σκοράρισμα ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ώς τώρα έχει πανηγυρίσει συνολικά έξι φορές (4 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο - 1 στο Europa League).

Το θετικό βέβαια για την ΑΕΚ είναι διαθέτει πλουραλισμό στον συγκεκριμένο τομέα, αφού υπάρχουν αρκετοί ακόμα ποδοσφαιριστές που έχουν καταφέρει να βοηθήσουν την ομάδα με τα γκολ τους (Μάνταλος, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Βράνιες, Γκάλο, Γιόχανσον, Κονέ, Κλωναρίδης, Αϊντάρεβιτς, Τζανετόπουλος, Γιούσης, Τρόιστασον) κι αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο ισχυρά "όπλα" της Ένωσης στην προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή.
Keywords
Τυχαία Θέματα