Η έκπληξη της Τσάμπιονσιπ έπεσε θύμα έκπληξης! (video)

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα από την Μπέρμιγχαμ και αυτό ήταν αναμενόμενο με την φετινή εικόνα των δύο ομάδων. Οι λεπίδες με νίκη απέναντι στην Μπέρμιγχαμ θα ανέβαιναν στην δεύτερη θέση αλλά δεν τα κατάφεραν. Η Μπέρμιγχαμ ότι κι αν γίνει στο φινάλε της 19ης αγωνιστικής θα είναι ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Μετά την ήττα μεσοβδόμαδα εντός έδρας από την Φούλαμ η ομάδα του Κρίς Γουάιλντερ ξεκίνησε δυνατά για να επιστρέψει στις νίκες αλλά έβγαλε μόλις δύο καλές φάσεις με τους Λούντστραμ και Κλαρκ.


Την ίδια ώρα, μόνο ο Μπογκά για τους φιλοξενούμενους είχε την διάθεση αλλά και την ποιότητα να προβληματίσει την άμυνα των γηπεδούχων. Με εκπληκτικό σουτ επιβεβαίωσε ότι είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Μπέρμιγχαμ σκοράροντας στο 38ο λεπτό στην πρώτη τελική προσπάθεα των φιλοξενούμενων.

Μέχρι το 68ο λεπτό η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ήταν σε πανικό καθώς ένα δικό της ματς είχε “στραβώσει”! Η διπλή αλλαγή του κόουτς Γουάιλντερ στο 68ο λεπτό δημιούργησε έξτρα πρόβλημα καθώς για ένα λεπτό χάθηκαν οι θέσεις όλων στο γήπεδο όμως ο Τζούτκεβιτς, με τον τερματοφύλακα Μπλάκμαν εξουδετερωμένο, δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 0-2.

Στην επόμενη φάση έγινε το 1-1! Μια από τις αλλαγές του κόουτς Γουάιλντερ, ο Ουαλός Μπρουκς (...υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Λίβερπουλ και Τότεναμ) έδωσε την ασίστ και ο πρώτος σκόρερ της Τσάμπιονσιπ, Λίον Κλαρκ με το 13ο φετινό γκολ του ισοφάρισε! Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά η Μπέρμιγχαμ άντεξε.

Πρώτη ισοπαλία για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα ενώ η Μπέρμιγχαμ παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη φέτος μετά από δέκα προσπάθειες.
Keywords
Τυχαία Θέματα