Η Γκλάντμπαχ φρέναρε την Μπάγερν !

Σε ένα ακόμα παιχνίδι η Μπάγερν έδειξε να μην έχει λύσεις απέναντι σε μια καλά οργανωμένη άμυνα – όχι βέβαια και την πιο αξιόπιστη στο Γερμανικό πρωτάθλημα – αυτή της Γκλάντμπαχ και έτσι οι Βαυαροί μένοντας σε έναν φλύαρο ρόλο το «πλήρωσαν» καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 40ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βέλγου Θόργκαν Χάζαρντ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Λεβαντόφσκι δεν μπόρεσε εξ επαφής να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα του Ελβετού γκολκίπερ Ζόμερ για να έρθει άλλο ένα χτύπημα από την Μπορούσια, καθώς με κοντινό πλασέ ο Γκίντερ πέτυχε
το 2-0!
Όπως ήταν φυσικό η Μπάγερν πίεσε περισσότερο στην επανάληψη έχοντας πάλι τις δυσκολίες στο να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.
Το γκολ του Χιλιανού Βιντάλ στο 74' δεν φόβισε την Γκλάντμπαχ που παρέμεινε πειθαρχημένη αμυντικά κι επικίνδυνη επιθετικά.
Το 2-1 έμεινε ως το τέλος σταματώντας μ’ αυτό το νικηφόρο σερί των Βαυαρών και προσθέτοντας συνάμα νέο ενδιαφέρον στην κορυφή της Bundesliga όπου η Λειψία πλησίασε ξανά σε διαφορά τριών πόντων.
Keywords
Τυχαία Θέματα