Η Μπαρτσελόνα μπορεί να ισοφαρίσει ρεκόρ 68 ετών

Το περασμένο Σάββατο στο «Montjuic Stadium», προηγήθηκαν νωρίς με 1-0 εναντίον της μισητής Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά υπέκυψαν με τα δύο γκολ που πέτυχε ο εκπληκτικός Τζουντ Μπέλιγχαμ.
Η ήττα με 2-1 άφησε τη Μπαρτσελόνα τέσσερις βαθμούς μακριά από το κυνήγι στην κορυφή της La Liga και στο δρόμο προς την απώλεια του τίτλου που κέρδισε για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια την περασμένη άνοιξη.
Βρισκόμαστε όμως στο αρχικό στάδιο της σεζόν, και οι παίκτες του

Τσάβι μπορούν να ανέβουν ξανά στο άλογο, αν κερδίσουν ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το παιχνίδι δεν προσφέρει μόνο την ευκαιρία να μειώσει το προβάδισμα της Ρεάλ Μαδρίτης στον ένα βαθμό, πριν από τη συνάντησή της το βράδυ της Κυριακής με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.
Όπως επισημαίνεται από το SPORT, η Μπαρτσελόνα μπορεί επίσης να ισοφαρίσει ένα ρεκόρ 68 ετών, αν πάρει τη νίκη. Κι αυτό γιατί αν τα καταφέρει θα έχει κερδίσει τέσσερις συνεχόμενες φορές στο Σαν Σεμπαστιάν, ένα κατόρθωμα που δεν έχει επιτευχθεί από το 1955.

Το συνολικό ρεκόρ της Μπαρτσελόνα στο «Ανοέτα» την βλέπει να υπερηφανεύεται για 22 νίκες, 25 ισοπαλίες και 29 ήττες σε 76 αναμετρήσεις πρωταθλήματος. Και ενώ αυτή τη στιγμή έχει ένα σερί τριών νικών, η Μπάρτσα δεν έχει ηττηθεί εκεί από το 2016 (ήττα 1-0). Από εκείνη την αποτυχία, υπήρξαν συνολικά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, σκοράροντας 17 φορές και δεχόμενη 7 γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα