Τόσο θα πουλήσει ο Ολυμπιακός τον Έσε

Ο Ολυμπιακός είναι σε καλό mood. Αν και υπάρχει ως αστερίσκος η απόφαση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αγωνιστικά, η ομάδα του Μαρτίνεθ το πάει καλά. Βγαίνουν νέα δεδομένα σε κάθε παιχνίδι, σχεδόν όλα θετικά. Ο Ολυμπιακός βρίσκει γκολ

από πολλούς παίκτες του, όπως π.χ. ο Ποντένσε. Οι εμφανίσεις του Πορόσο έχουν βάλει ακόμα και το θέμα απόκτησης νέου στόπερ σε άλλη διάσταση.

Δίχως αμφιβολία πάντως το πρόσωπο έως τώρα (μεταξύ των προσώπων για να είναι ακριβής η στήλη αφού υπάρχουν κι άλλοι πρωταγωνιστές) είναι ο Σαντιάγκο Έσε. Από την οπτική πως λίγοι τον ήξεραν, σίγουρα τον ήξερε ο Κορδόν που τον έφερε από την Ουρακάν αντί 4 εκατομμυρίων ευρώ περίπου.

Στα 10 ματς που έχει παίξει έως τώρα ο Έσε έχει δείξει πως είναι παίκτης για σπουδαία πράγματα. Στον Ολυμπιακό φυσικά και το έχουν αντιληφθεί πρώτοι.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή το market value του στο transfermarkt είναι στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Τόσα ήταν και το καλοκαίρι. Η αναφορά στην συγκεκριμένη πλατφόρμα απλά ως ένδειξη.

Στο πραγματικό μάρκετ, αυτό που βγαίνει είναι πως το market value του πάει για παραπάνω. Αν και ακόμα είναι νωρίς, ο Έσε είναι παιχνίδι με το παιχνίδι καλύτερος.

Προσαρμόστηκε γρήγορα στον ευρωπαϊκό τρόπο αν και δεν είχε πρότερη εμπειρία. Γίνεται απόλυτα επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του Μαρτίνεθ, σε βαθμό που να θεωρείται αναντικατάστατος.

Δύσκολο να ειπωθεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αλλά στην περίπτωση του Έσε μάλλον είναι πραγματικότητα.

Οι περισσότεροι ποντάρουν, λοιπόν, πως αν ο Έσε συνεχίσει έτσι, ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι θα δεχθεί πρόταση 10+ εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα