Γκουαρντιόλα: «Εντιμη ομάδα η Σίτι»

Την ομάδα του και την προσήλωσή της στο επιθετικό ποδόσφαιρο υπερασπίστηκε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την εκτός έδρας νίκη επί της συμπολίτισσάς της, Γιουνάιτεντ (2-1) και τα σχόλια του Ζοσέ Μουρίνιο.

Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε τους πρωτοπόρους της Πρέμιερ Λιγκ «πολίτες» διαφορά 11 βαθμών από τους δεύτερους «κόκκινους διαβόλους» και τη 14η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ο Μουρίνιο όμως προτίμησε να εστιάσει την προσοχή του στον διαιτητή του αγώνα Μάικλ Ολιβερ
και στην κίτρινη κάρτα στον Αντερ Ερέρα για «βουτιά» στην περιοχή του πέναλτι. Εδωσε με αυτό τον τρόπο συνέχεια στα σχόλιά του για παρόμοια συμπεριφορά από τους παίκτες της Σίτι.

«Το ίδιο συνέβη και πέρυσι. Νικήσαμε εδώ και τα σχόλια αφορούσαν και τότε τον διαιτητή. Σήμερα, το θέμα ήταν πάλι ο ρέφερι, όπως και χθες. Εμείς είμαστε έντιμη ομάδα. Διαθέτουμε την προσωπικότητα που χρειάζεται για 60-65-70-80% κατοχή της μπάλας.

«Αυτό σημαίνει ότι σκοπός μας είναι να παίζουμε. Ηρθαμε στο Ολντ Τράφορντ για να παίξουμε και για το λόγο αυτό είμαι τόσο ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Τα όσα είπε ο Μουρίνιο δεν είναι αλήθεια. Κάποιες φορές οι παίκτες μου είναι πιο γρήγοροι. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορούμε και παίζουμε έτσι στην Αγγλία», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα