Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο πλευρό της Μάνδρας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενημέρωσε ότι τα έσοδα από το παιχνίδι με το Ρέθυμνο (17/12 15:00) θα διατεθούν ως χείρα βοήθειας στους πληγέντες από τις καταστροφές στη Μάνδρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για τη στήριξή τους και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, διοργανώνει και φέτος την «Ημέρα Φιλάθλου». Πρόκειται πλέον για ένα θεσμό, καθώς είναι η τέταρτη συνεχόμενη σεζόν που πραγματοποιείται! Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο η «Ημέρα Φιλάθλου»
ορίζεται για τον αγώνα με το Ρέθυμνο AEGEAN (17/12, 15.00) με ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ 3€ και θα είναι ιδιαίτερη για δύο σημαντικούς λόγους:

1. Τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής!
2. Στο πλαίσιο του αγώνα θα διεξαχθεί η μεγάλη κλήρωση ανάμεσα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για δώρα αξίας 100.000€, θέλοντας έμπρακτα να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για τη φετινή άνευ προηγουμένου ανταπόκριση τους, με τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας να ξεπερνά τις 7.300. Σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση θα έχουν μόνο όσοι θα έχουν φυσική παρουσία στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα. Πέραν των δώρων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods δώρα θα προσφέρουν και οι κάτωθι χορηγοί μας: ΟΠΑΠ, COSMOTE, ADIDAS, MOLTO, MERCEDES, TOYO TIRES, LG, NOKIA, AKTINA TRAVEL, EZA, BP, 3E, MICROSOFT, KELLY'S CHIPS, THE MALL, VIVA, CARNICERO, HELLENIC SEAWAYS, ΥΓΕΙΑ.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 17/12, λοιπόν στο ΟΑΚΑ!

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων

Τα εισιτήρια για την «Ημέρα Φιλάθλου» είναι ήδη στη διάθεση των φιλάθλων μας από τα κάτωθι σημεία:

* Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).

* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr
*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)
* Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.
* Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).
* Την «Ημέρα Φιλάθλου» (17/12), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στο Parking 5.
* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!
Keywords
Τυχαία Θέματα