Γκουαρδιόλα: «Είναι πολύ σημαντικός για εμάς»

Στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (2/2), εν όψει του παιχνιδιού με την Μπρέντφορντ, τη Δευτέρα (5/2, 22:00) που θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τα κανάλια της Novasports. Ο Πεπ μίλησε τόσο για την επερχόμενη αναμέτρηση, όσο και για την κατάσταση του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος πραγματοποίησε την επιστροφή του στα γήπεδα στην άνετη επικράτηση εναντίον της Μπέρνλι (3-1, 31/1), μετά από απουσία δύο μηνών όπου και αγωνίστηκε 30′ λεπτά.

Ο

Ισπανός Τεχνικός χαρακτηριστικά δήλωσε πως«Ξέρετε πόσο σημαντικός είναι για εμάς, στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε σε κάθε κατοχή, οι συμπαίκτες του τον «ψάχνανε».

Όσον αφορά τώρα το παιχνίδι κόντρα στην Μπρέντφορντ ο Πεπ δήλωσε:

«Ξέρουμε από τις προηγούμενες αναμετρήσεις πόσο δύσκολος αντίπαλος έχουν γίνει. Μας κέρδισαν δύο φορές πέρυσι και ακόμη και τη φορά που τους κερδίσαμε το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό. Ξέρουμε ότι είναι ομάδα με πλάνο που το ακολουθούν κατά γράμμα και το παιχνίδι θα είναι μια ωραία πρόκληση».

PEP We know in the past how difficult they [Brentford] have been. Even when we won it was tight, we lost twice last season. We know the standards they have, they have a plan and they apply it well. It’s another game to face and another challenge. pic.twitter.com/1sD8OT3Tk0

— Manchester City (@ManCity) February 2, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα