Γκλάντμπαχ : Ανακοίνωσε ταλέντο από την Βέρντερ

Έναν από τους σημαντικότερους παίκτες των ακαδημιών της Βέρντερ Βρέμης “έκλεψε” η Γκλάντμπαχ καθώς ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον διεθνή Ιταλό (Κ19) στόπερ Φάμπιο Κιαροντία.

Herzlich willkommen in der #FohlenFamilie, Fabio!

Borussia hat Innenverteidiger Fabio #Chiarodia vom SV Werder Bremen verpflichtet. Der 18-jährige italienische U19-Nationalspieler hat bei den Fohlen einen bis

zum 30. Juni 2027 datierten Vertrag unterschrieben.

— Borussia (@borussia) June 28, 2023

Ο 18χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός πέρσι έπαιξε για πρώτη φορά στην Μπούντεσλιγκα με την Βρέμη μετρώντας τρεις συμμετοχές και η Γκλάντμπαχ τον έπεισε να μετακομίσει στο Μπορούσια Παρκ. Τα πουλάρια θα δώσουν δύο εκατομμύρια Ευρώ στην Βρέμη για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

#Chiarodia: „Ich freue mich darauf, für Borussia zu spielen. Ich möchte für diesen großen Traditionsverein mein Bestes geben & mich selbst dabei weiterentwickeln. Der Verein ist sehr familiär und ich denke, dass das Gesamtpaket sehr gut zu mir – als Mensch & Fußballer – passt.“ pic.twitter.com/5izgxlhEuZ

— Borussia (@borussia) June 28, 2023

O Κιαροντία υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπορούσια ως το καλοκαίρι του 2027 και λόγω της συμμετοχής του με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ19 (3 – 16 Ιουλίου) θα χάσει το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας με τον νέο σύλλογό του.

Das Inside von Fabios erstem Tag ist jetzt online!

https://t.co/ATfD3ymj1P pic.twitter.com/brz3GRGfs0

— Borussia (@borussia) June 28, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα