ΠΑΟΚ: Προχωράει για Μπάμπα και Τσάλοφ (pic)

Σε δύο περιπτώσεις έχει εστιάσει το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά στην ενίσχυσή του στις θέσεις του αριστερού οπισθοφύλακα και του κεντρικού επιθετικού. Αφενός, προσπαθεί να επαναφέρει στην Τούμπα τον Γκανέζο αμυντικό Ράχμαν Μπάμπα κι αφετέρου εξακολουθούν οι “ασπρόμαυροι” ιθύνοντες να “δουλεύουν” την περίπτωση απόκτησης με μεταγραφή του Ρώσου φορ

Φέντορ Τσάλοφ.

Σχετικά με τον Μπάμπα, ο οποίος έπαιξε στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Τσέλσι το δεύτερο μισό της σεζόν 2020-2021, οι πληροφορίες λένε ότι οι “ασπρόμαυροι” τα έχουν βρει μαζί του για υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας. Δεν είναι απλή περίπτωση, όμως, καθώς πρέπει να τον αποδεσμεύσει η Τσέλσι, στην οποία ανήκει ως τον Ιούνιο του 2024.

Ο Μπάμπα μπορεί να βρίσκεται στη λίστα των παικτών προς αποδέσμευση από την ομάδα του Λονδίνου, όμως, δεν είναι βέβαιο ότι θα γίνει άμεσα ή ότι δεν θα αλλάξει κάτι στο σχεδιασμό. Εφόσον, πάντως, η Τσέλσι αποφασίσει να τον αφήσει σύντομα, τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί να τον αποκτήσει.

Ο Τσάλοφ

Για τον Φέντορ Τσάλοφ, από χθες (27/6) κυκλοφορεί πολύ έντονα στη Ρωσία ότι ο ΠΑΟΚ κινείται να τον αποκτήσει, προσφέροντας χρήματα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το 60% των δικαιωμάτων του 25χρονου Ρώσου διεθνή επιθετικού. Η πρόταση προσδιορίζεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Στην πρόταση αυτή αναφέρεται σήμερα (28/6) και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, βάζοντας, όμως, στο “κόλπο” της απόκτησης του παίκτη και την Γαλατασαράι. Σε σχετικό ποστάρισμά του στον επίσημο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τονίζει ότι: “Ο ΠΑΟΚ έκανε επίσημη προσφορά για τον Φέντορ Τσάλοφ. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη με τον στράικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Τσάλοφ σκόραρε 24 γκολ την περασμένη σεζόν και η Γαλατασαράι επίσης ενδιαφέρεται γι’ αυτόν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα