Γκατούζο: «Παραλίγο να το χάσουμε»

Κριτική στους παίκτες του για το ρίσκο που πήραν στο ματς με την Κροτόνε άσκησε ο προπονητής της Μίλαν Τζενάρο Γκατούζο, παρά τη νίκη με 1-0 στο ματς πρωταθλήματος του Σαββάτου. Οι «ροσονέρι» πήγαν σε αυτή την αναμέτρηση μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, αλλά το γκολ του Λεονάρντο Μπονούτσι στο 54 λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για να τους δώσει τους τρεις βαθμούς. «Προερχόμασταν από μία περίοδο όχι ιδιαίτερα ευχάριστη. Χρειαζόμασταν λοιπόν ένα αποτέλεσμα που να μας δώσει μία αίσθηση ασφάλειας. Εγώ πανηγυρίζω μόνο όταν
νικάμε, αλλιώς δεν έχει νόημα», τόνισε ο πρώην παίκτης της Μίλαν. «Κάναμε ένα εξαιρετικό ματς για 70 λεπτά, αλλά στη συνέχεια υποπέσαμε σε πάρα πολλά λάθη και ρισκάραμε να πετάξουμε στα σκουπίδια ό,τι είχαμε χτίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ρισκάραμε υπερβολικά προς το τέλος», επέμεινε.
Γκατούζο: «Παραλίγο να το χάσουμε» Κριτική στους παίκτες του για το ρίσκο που πήραν στο ματς με την Κροτόνε άσκησε ο προπονητής της Μίλαν Τζενάρο Γκατούζο, παρά τη νίκη με 1-0 στο ματς πρωταθλήματος του Σαββάτου. Οι «ροσονέρι» πήγαν σε αυτή την αναμέτρηση μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, αλλά το γκολ του Λεονάρντο Μπονούτσι στο 54 λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για να τους δώσει τους τρεις βαθμούς. «Προερχόμασταν από μία περίοδο όχι ιδιαίτερα ευχάριστη. Χρειαζόμασταν λοιπόν ένα αποτέλεσμα που να μας δώσει μία αίσθηση ασφάλειας. Εγώ πανηγυρίζω μόνο όταν νικάμε, αλλιώς δεν έχει νόημα», τόνισε ο πρώην παίκτης της Μίλαν. «Κάναμε ένα εξαιρετικό ματς για 70 λεπτά, αλλά στη συνέχεια υποπέσαμε σε πάρα πολλά λάθη και ρισκάραμε να πετάξουμε στα σκουπίδια ό,τι είχαμε χτίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ρισκάραμε υπερβολικά προς το τέλος», επέμεινε.
Keywords
Τυχαία Θέματα