Γιουβέντους: Τιμωρία 8 μηνών ο Φατζόλι

Κρίσιμες ώρες που αφορούν την απόφαση για την τιμωρία του μέσου της Γιουβέντους Νικολό Φατζόλι ο οποίος θα αποδεχθεί την ενοχή του σύμφωνα με το Sky Italia.

Ο Φατζόλι θα δηλώσει ένοχος και ο εισαγγελέας θα εισηγηθεί μείωση της ποινής κατά 50% (κοντά στους οκτώ μήνες) με πιθανή περαιτέρω μείωση αν αποδεχτεί να συνεργαστεί πλήρως με την δικαιοσύνη.

Σε κάθε περίπτωση, η σεζόν 2023-2024 για τον Φατζόλι μοιάζει

να έχει ήδη ολοκληρωθεί. Την ίδια ώρα, η εισαγγελία του Τορίνο θέλει να ακούσει το συντομότερο δυνατό τους Νικολό Τζανιόλο και Σάντρο Τονάλι, τους άλλους δύο παίκτες που ερευνήθηκαν για το σκάνδαλο που περιστρέφεται γύρω από τα στοιχήματα σε παράνομες πλατφόρμες. Η εισαγγελία έχει αρχίσει να βλέπει ήδη τους υπολογιστές, τα τάμπλετ και τα smartphone που κατασχέθηκαν από τους δύο παίκτες στο προπονητικό κέντρο των Ατζούρι στο Κοβερτσάνο τις προηγούμενες ημέρες.

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ιταλίας, Γκαμπριέλε Γκράβινα έκανε δηλώσεις για το θέμα: “Όποιος έκανε λάθος θα πληρώσει, αλλά δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ αυτά τα παιδιά”.

Την είδηση του Sky Italia επιβεβαίωσε και ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομανο ο οποίος κάνει λόγο για ποινή 7 μηνών.

BREAKING: Juventus midfielder Nicoló Fagioli will be banned for 7 months, reports Sky Sport.

Decision approved by Turin Prosecutor’s Office for betting on illegal platforms — to be announced soon. pic.twitter.com/D27VSYF0pS

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 17, 2023

Tonali’s agent Riso: “I hope this gambling addition issue will help to save Sandro’s life as well as many other young guys affected by same problem”.

“Sandro understood that he has to focus on this issue and face gambling addition with strong, determined approach”. pic.twitter.com/hVGl9wgaaY

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 17, 2023

Οι τρεις παίκτες έχουν μείνει εκτός αποστολής φυσικά για τον αποψινό αγώνα της Ιταλίας απέναντι στην Αγγλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα