Γιουβέντους: Σοκαρίστηκε ο Μπονούτσι

Οι διευθυντές της Γιουβέντους ενημέρωσαν προσωπικά τον Μπονούτσι ότι δεν είναι πλέον μέρος του έργου, επομένως θα προπονείται χωριστά από το γκρουπ με τους άλλους παίκτες που έχουν βγει στην αγορά, συμπεριλαμβανομένου του Γουέστον ΜακΚένι. Δεν θα συμμετάσχουν στην pre-season περιοδεία στις ΗΠΑ που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Η Gazzetta και το Sky Sport

Italia αναφέρουν ότι ο Μπονούτσι ήταν «σοκαρισμένος» από την ανακοίνωση, αλλά θα εμφανιστεί στην προπόνηση την ερχόμενη εβδομάδα όταν αναμένεται να συναντήσει τον Αλέγκρι. Ο Ιταλός διεθνής θα προσπαθήσει να πείσει τον προπονητή να αλλάξει γνώμη, αλλά η απόφαση της Γιουβέντους είναι μη αναστρέψιμη.

Ο 36χρονος έχει ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη «Γηραιά Κυρία» και σκοπεύει να παίξει στο Euro 2024 με την Ιταλία, επομένως πρέπει να ενταχθεί σε νέο σύλλογο αυτό το καλοκαίρι για να έχει πιθανότητες να συμμετάσχει στη διοργάνωση και να βοηθήσει τους Ατζούρι.

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, ενδιαφέρον για τον παλαίμαχο αμυντικό έχουν δείξει η Φενέρμπαχτσε και η Λάτσιο. Η τουρκική πλευρά έκανε πρόταση πριν από λίγους μήνες, αλλά ο Μπονούτσι δεν ασχολήθηκε, νομίζοντας ότι θα έπαιζε στους Μπιανκονέρι μέχρι το 2024. Η Νιούκαστλ και η Σαμπντόρια έχουν επίσης συνδεθεί με την απόκτηση του Ιταλού, αλλά το Sky Italia δεν τους ανέφερε στους πιθανούς επόμενους προορισμούς για τον πρώην αρχηγό της Γιουβέντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα