Γιουβέντους: Έκανε δικό της τον Μακ Κένι με 18,5 εκ. ευρώ

Γιουβέντους: Έκανε δικό της τον Μακ Κένι με 18,5 εκ. ευρώalambosΠέμ, 03/04/2021 - 02:27

Η Γιουβεντους είχε πάρει ως δανεικό από την Σάλκε τον Μακ Κένι, αλλά οι άνθρωποι της "Μεγάλης Κυρίας" έμειναν ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία του Αμερικανού με αποτέλεσμα να ανοίξουν το ταμείο τους για να τον κάνουν δικό τους.

Τα 18,5 ευρώ που κοστολόγησε η Σάλκε τον Μακ Κένι δεν στάθηκαν εμπόδιο στη Γιουβέντους με αποτέλεσμα πλέον να της ανήκει εξ ολοκλήρου ο ποδοσφαιριστής.

Ο Μακ Κένι με τα 5 γκολ που έχει βάλει φέτος για τη "Γιούβε", έγινε ο πρώτος Αμερικανός σκόρερ στην ιστορία της Serie A.

Την Τετάρτη η Γιουβέντους ανακοίνωσε πως ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την ομάδα. Τα 18,5 εκατομμύρια ευρώ θα τα δώσει η Γιουβέντους στη Σάλκε σε βάθος τριετίας, ενώ αν επιτευχθούν οι στόχοι τότε η γερμανική ομάδα θα έχει λαμβάνειν ακόμα 6,5 εκατομμύρια.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε την αγορά του Μακ Κένι από τη Σάλκε καταβάλλοντας τα 18,5 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε η γερμανική ομάδα. Article publish on Πέμ, 03/04/2021 - 02:27 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα