ΠΑΣ Γιάννινα: Από τον Γκμοχ, στον Γιαννίκη!

ΠΑΣ Γιάννινα: Από τον Γκμοχ, στον Γιαννίκη! alambosΠέμ, 03/04/2021 - 01:34

Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν πλέον συναντηθεί οκτώ φορές στον Κύπελλο Ελλάδος. Αυτή η πρόκριση ήταν η δεύτερη για τον ΠΑΣ, ενώ έξι έχει προκριθεί ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα έπρεπε να περάσουν 41 χρόνια για να γίνει αυτό δεύτερη φορά, καθώς η πρώτη ήταν το μακρινό πια 1980.

Τότε, ο ΠΑΣ Γιάννινα

είχε προπονητή τον Γιάτσεκ Γκμοχ, στην πρώτη του θητεία στην Ελλάδα. Το τί ακολούθησε στην καριέρα του Πολωνού τεχνικού είναι γνωστό με την μεγάλη θητεία του και στον Παναθηναϊκό. 

Σίγουρα πάντως όταν αναλάμβανε τον ΠΑΣ Γιάννινα το 1980 δε θα μπορούσε να υποψιαστεί τι θα επιφύλασσε το μέλλον στον ίδιο. Έτσι και για τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος έγινε ο δεύτερος τεχνικός στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα που αποκλείει τον Παναθηναϊκό. Κανείς δε μπορεί να προδιαγράψει το μέλλον του. Η πορεία του όμως στον ΠΑΣ Γιάννινα βαίνει από το καλό στο καλύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ το θέμα με τις 7 προηγούμενες συναντήσεις του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδος.

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα ΕΛΛΑΔΑ Ο Αργύρης Γιαννίκης έμελλε να γίνει ο δεύτερος τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα που "αποκλείει" τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Ο πρώτος ήταν ο Γιάτσεκ Γκμοχ το 1980! 

Article publish on Πέμ, 03/04/2021 - 01:34 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα