Γιούργκεν Κλοπ: “Είμαστε μακριά από τον τίτλο»

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αρνήθηκε να πει ότι η Σίτι θα αναδειχτεί σίγουρα πρωταθλήτρια, αλλά τόνισε ότι με βάση την υπάρχουσα φόρμα της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, θα είναι δύσκολο να πιάσει κάποια ομάδα στην κορυφή τους «πολίτες».

Η Σίτι έχει αποκτήσει διαφορά 8 βαθμών από την δεύτερη Γιουνάιτεντ, ενώ η Λίβερπουλ μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Τσέλσι βρέθηκε στο -14 από την κορυφή.
Πάντως ο Γερμανός τεχνικός δεν χάνει την αισιοδοξία του και επιμένει ότι ο αγώνας
για τον τίτλο δεν έχει κριθεί, καλώντας παράλληλα τους παίκτες του να παραμείνουν σε επαγρύπνηση, αν η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αρχίζει να χάνει βαθμούς.

"Όσο συνεχίζει να κερδίζει η Σίτι, κανένας άλλος δεν θα έχει την ευκαιρία. Αν σταματήσει να κερδίζει και οι άλλες ομάδες που ακολουθούν έχουν τις δικές τους καλές στιγμές τους, τότε είναι πιθανό να γίνει μάχη έως το τέλος για τον τίτλο.

Εάν κάποιος παραπαίει, τότε πρέπει να είσαι εκεί, αλλά όχι εμείς αυτή την στιγμή, είμαστε πολύ μακριά. Αν συνεχίσει η Σίτι σε αυτό τον ρυθμό, κανείς δεν θα έχει την ευκαιρία», κατέληξε ο τεχνικός της Λίβερπουλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα