Κ. Νικολαίδης: «Μεγαλώνει η ομάδα μέσα από τέτοια παιχνίδια»

Για τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του, τον Αιγινιακό και τον ΠΑΟΚ μίλησε ο τεχνικός της εν λόγω ομάδας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Libero fm 107,4».

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τα διοικητικά προβλήματα που επηρέαζαν τον Αιγινιακό:

«Με τον πρώην μεγαλομέτοχο τον κ. Νιώπα η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο. Το καλοκαίρι
είχε κάνει μία συμφωνία με ένα γερμανικό φαντ, η οποία δεν τηρήθηκε, έμεινε μόνος και ξανασήκωσε μόνο το βάρος. Έφτασε στο αμήν. Είπε δεν μπορώ άλλο και θέλω να δώσω την ομάδα. Πλέον η ομάδα βρήκε την ηρεμία της. Και στο αγωνιστικό κομμάτι φαίνεται αυτό. Να φανταστείτε όταν παίξαμε στην Κρήτη πήγαμε αυθημερόν στο παιχνίδι. Το είχε πει ο κ. Νιώπας ότι δεν μπορεί άλλο, προς τιμήν του βοήθησε όσο μπορούσε. Η ομάδα ηρέμησε πλέον εξωαγωνιστικά και αυτό έχει φέρει μία ηρεμία στους ποδοσφαιριστές μετά την προφορική συμφωνία με τους Γερμανούς, οι οποίοι ήρθαν και μοίρασαν χρήματα. Ηρθαν στα αποδυτήρια, πλησίασαν τους παίκτες, μπήκαν στο κλίμα της ομάδας και βοήθησαν πολύ. Η εικόνα μας αγωνιστικά θα είναι κοντά σε αυτό που δείξαμε με τον Απόλλωνα».

Για την κατάσταση που επικρατεί πλέον στην ομάδα:

«Η ομάδα έχει ηρεμία, οι παίκτες έχουν διάθεση στην προπόνηση και αυτό θα βγει και στο παιχνίδι. Ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση να αλλάξει το ιδιοκτησιακό».

Για την εικόνα του Αιγινιακού στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου:

«Οσοι ήταν στο γήπεδο είδαν ότι ο Απόλλων είχε υπεροχή με την κατοχή της μπάλας, αλλά εμείς είχαμε τις ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλα γκολ, κι ο Απόλλων έχασε κάποιες ευκαιρίες. Φαινόταν ότι τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα στο παιχνίδι».

Για την προσέγγιση του Αιγινιακού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Νομίζω ότι σε τέτοιο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θέλουμε να έχουμε μόνο κέρδος, μεγαλώνει η ομάδα από τέτοια παιχνίδια. Μακάρι να μπορούσα να κάνω αλλαγές και να παίξουν όλοι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Είναι τιμή μας, ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή».

Πώς βλέπει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ μακριά από την έδρα του:

«Αυτό δεν μπορώ να σας το πω εγώ, δε γνωρίζω εκ των έσω τι γίνεται. Πρέπει να βρεθεί λύση, ίσως είναι και ψυχολογικό. Το κομμάτι της ψυχολογίας είναι πολύ σημαντικό. Αν έρθει μία νίκη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο ο ΠΑΟΚ θα βρει το σερί. Είναι θέμα χρόνου να βρει αυτή τη νίκη, νομίζω ότι είναι κοντά ο ΠΑΟΚ σε αυτό. Νομίζω ότι είναι θέμα να γίνει η πρώτη νίκη εκτός έδρας. Μετά βλέπεις άλλη ομάδα, να φύγει το αρνητικό σερί. Όταν αυτό σου γίνεται έμμονη ιδέα σου δημιουργεί εξτρά βάρος και πρέπει να το διαχειριστείς και αυτό. Οταν τόσες αγωνιστικές δεν έχεις νίκη εκτός έδρας είναι τεράστια η πίεση».

Για τα αγωνιστικά του πλάνα για τον αυριανό αγώνα:

«Σίγουρα με ενδιαφέρει να προφυλάξω παιδιά που θα παίξουν την Κυριακή. Θα ξεκουράσω 2-3 ποδοσφαιριστές που έχουν καταπονηθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Είχαμε και δύσκολο πρόγραμμα».

Για τις δηλώσεις Καλαϊτζίδη:

«Δε θέλω να μπω σε τέτοια διαδικασία. Ο άνθρωπος σε αναφέρθηκε σε ονόματα και ομάδες. Η μόνη απάντηση που του έδωσα είναι ότι αφορά τη συμπεριφορά του στο δικό μας παιχνίδι. Κι άλλες μέρες θα μπορούσε να κάνει αυτές τις καταγγελίες. Είχε προκλητική η συμπεριφορά του από τη στιγμή που ήρθε η ομάδα στο γήπεδο μέχρι να αποχωρήσει. Μόνο η δική του συμπεριφορά όχι με τον κόσμο της Καλαμαριάς. Η απάντηση μου αφορούσε τη συμπεριφορά του ατομικά κι ας ήταν πικραμένος από την ήττα. Δε γίνεται να έρχεται στο ημίχρονο με κάποιους ανθρώπους να σπρώχνει τους παίκτες μας, αυτά είναι χοντρά. Μακάρι να αποδείξει ότι είπε, αυτή είναι ευχή όλων. Αυτά δεν τα κάνεις μετά από μία ήττα, μπορείς να τα κάνεις και μετά από μία νίκη. Μπορεί και αν κέρδιζε να τα έλεγε, αλλά εγώ νομίζω ότι δύσκολα θα γινόταν αυτό. Μακάρι να αποδείξει ό,τι είπε για το καλό του ποδοσφαίρου μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα