Γιαννάκης: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως χάσαμε»

Απαρηγόρητος για την εντός έδρας ήττα του Άρη από τον Κόροιβο ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που ζήτησε περισσότερη δουλειά.

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα για αυτήν την ήττα. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς καταφέραμε να χάσουμε ένα παιχνίδι, στο οποίο πήραμε τόσα επιθετικά ριμπάουντ. Η νευρικότητα ήταν διάχυτη στην ομάδα. Φάγαμε εύκολα ντράιβ και δεν καταφέραμε να έχουμε ηρεμία και καθαρό μυαλό, για να κάνουμε αυτά που ζητούσαμε. Όταν το ματς έφτασε στο ένα σουτ, χάσαμε δύο σουτ», τόνισε, αρχικά, ο τεχνικός των «κίτρινων».

Πρόσθεσε αναφέροντας:
«Δεν έχουμε παρά να δουλέψουμε περισσότερο σκληρά. Τα παιδιά χρειάζονται βοήθεια και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους τη δώσουμε. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο, αλλά σήμερα το χάσαμε εμείς το παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε τη νευρικότητά μας. Τη σημερινή ήττα θα τη θυμόμαστε για να είμαστε πιο έτοιμοι για τη συνέχεια. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στον αθλητισμό πρέπει να ζουν με αυτή την πίεση. Άλλες φορές το μαθαίνουν αυτό με τον καλό τρόπο, άλλες φορές με τον άσχημο. Εμείς πρέπει να το μάθουμε με τον άσχημο τρόπο».
Keywords
Τυχαία Θέματα