Για τον «Μικρό»…

Η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα με πολλές δύσκολες στιγμές. Πολλές. Όμως υπάρχουν και λίγες… πραγματικά καλές. Αναμνήσεις για μια ολόκληρη ζωή. Αρκετές για να σε γεμίσουν εικόνες και συναισθήματα.

Η συνέντευξη με τον Δημήτρη Σαραβάκο και η τηλεοπτική βιογραφία που ετοιμάσαμε στα κανάλια Novasports για τον μεγάλο … «Μικρό» του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι μια από αυτές τις ξεχωριστές στιγμές. Μοναδική για μένα...

Αρχικά γιατί ο Δημήτρης Σαραβάκος επέλεξε μετά από πολλά χρόνια να μιλήσει για τη σπουδαία ποδοσφαιρική
του διαδρομή. Και όχι μόνο…

Οι συνεντεύξεις του είναι μετρημένες στα …δάκτυλα και αισθάνομαι πραγματικά τιμή που μας εμπιστεύτηκε για το δίωρο Legend Stories του NovasportsStories HD. Το τηλεοπτικό κανάλι που «διδάσκει» ποδοσφαιρική ιστορία. Και αναμφίβολα, ο Δημήτρης Σαραβάκος έχει γράψει αρκετές σελίδες σε τούτο το …βιβλίο.

Από τα δύσκολα χρόνια στη Νέα Σμύρνη, στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πανιώνιο και από εκεί το …άλμα. Το πεπρωμένο. Ο Παναθηναϊκός. Η ευρωπαϊκή δόξα μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Τα σημαντικά γκολ. Οι σπουδαίοι αγώνες. Τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα. Η …πελάτισσα Γκέτεμποργκ και η «Μεγάλη Κυρία». Τα γεμάτα γήπεδα και η αποθέωση. Ο Κοσκωτάς και τα εκατομμύρια που …ζάλιζαν. Η παραμονή. Το πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ. Η καθιέρωση και η μεικτή Κόσμου. Οι δύσκολες στιγμές και η αποχώρηση. Το νέο κεφάλαιο. Η ΑΕΚ. Το …κανονικό Τσάμπιονς Λιγκ με το …σεντόνι. Εκείνο το χαμένο πέναλτι στο ΟΑΚΑ στον τελικό Κυπέλλου. Η «παύση», η επιστροφή στο Τριφύλλι και το «άδοξο αντίο».

Αν και είναι δημοσιογραφικό «κλισέ» και το αναφέρουμε σε αρκετές περιπτώσεις, στη δική μας δεν υπάρχει ούτε …στάλα υπερβολής. Ο Δημήτρης Σαραβάκος μίλησε για ΟΛΑ στο Legend Stories του NovasportsStoriesHD. Αρκετές ανέκδοτες ιστορίες, «φως» σε γεγονότα που είχαν μπόλικα …ερωτήματα, αφήγηση των σημαντικότερων στιγμών της ποδοσφαιρικής του καριέρας και φυσικά …γκολ. Πολλά γκολ. Δύο ώρες γεμάτες με τις πιο όμορφες νότες από τη …γλυκιά συμφωνία που έγραψε ο Δημήτρης Σαραβάκος στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα.
Δείτε, θυμηθείτε, νοσταλγήστε, διδαχθείτε, υποκλιθείτε στο μεγαλείο του Δημήτρη Σαραβάκου! Βάλτε τα PVR να γράφουν!

Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Φουρνάρο για το όραμα που έχει και το μοιράζεται καθημερινά μαζί μας. Χωρίς την βοήθεια των Μανώλη Βογιατζάκη, Γιάννη Πάγκου, Ευγένη Δαδαλιάρα, Γιώργου Λιώρη και Άκη Κουζούλη, το αφιέρωμα στον Δημήτρη Σαραβάκο δεν θα ήταν ολοκληρωμένο. Όλοι τους έβαλαν από ένα κομμάτι σε αυτό το όμορφο παζλ, όπως και το τμήμα των γραφικών, αλλά και η παραγωγή των καναλιών Novasports. Η ΟΜΑΔΑ δούλεψε για το καλύτερο! Δεν λησμόνησα τους καλούς συναδέλφους μοντέρ Κατερίνα Ιωακειμίδη και Βασίλη Αγγελόπουλο (τράβηξε και το μεγαλύτερο …κουπί), οι οποίοι δούλεψαν υπομονετικά για το αφιέρωμα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και φυσικά στον Δημήτρη Σαραβάκο!
Keywords
Τυχαία Θέματα