Φλιώνης: «Κίνητρο για περισσότερη δουλειά η κλήση στην Εθνική»

Φλιώνης: «Κίνητρο για περισσότερη δουλειά η κλήση στην Εθνική»basket1thanosΠέμ, 11/12/2020 - 15:46

Ο Δημήτρης Φλιώνης ζει το όνειρο του καθώς κλήθηκε για πρώτη φορά σε επίπεδο Ανδρών στην Εθνική!

Ο 23χρόνος παίκτης του Άρη, αντικατέστησε τον τραυματία Βασίλη Τολιόπουλο στις κλήσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου και θα κάνει ντεμπούτο στις αναμετρήσεις με Λετονία και Βουλγαρία στο Σεράγεβο (27/11 και 29/11), στο πλαίσιο των προκριματικών του Eurobasket 2022.

Ο νεαρός playmaker του

Άρη μίλησε στο «arisbc.gr» για την εξέλιξη αυτή, που αποτελεί πλέον και ορόσημο στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Φλιώνης στην επίσημη ιστοσελίδα των Θεσσαλονικών: 

«Είναι μεγάλη τιμή. Αποτελεί στόχο για κάθε αθλητή, να είναι στις κλήσεις της Εθνικής ανδρών και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτυγχάνεται. Θα ήθελα, όμως, να ευχηθώ περαστικά στον Βασίλη Τολιόπουλο, τη θέση του οποίου θα πάρω στην Εθνική και να επιστρέψει το συντομότερο στους αγωνιστικούς χώρους.

Είναι σίγουρα μια επιβράβευση, όμως, η εξέλιξη αυτή σου δίνει κίνητρο να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο και να δουλεύεις καθημερινά πιο εντατικά. Αυτό που θέλω, είναι να παίζω καλά και να μπορώ να βοηθώ την ομάδα μου, τον Άρη να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - European Championship - ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ 'Αρης - Μπάσκετ Ελλάδα - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο γκάρντ του Άρη, Δημήτρης Φλιώνης, σχολίασε την πρώτη του κλήση στην Εθνική Ελλάδος (σε ανδρικό επίπεδο), ενόψει των αναμετρήσεων κόντρα σε Λετονία και Βουλγαρία. Article publish on Πέμ, 11/12/2020 - 15:46 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα