Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνιες "χωρίζει" Καρλίτος-Μακέντα

Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνιες "χωρίζει" Καρλίτος-ΜακένταalambosΠέμ, 11/12/2020 - 15:08

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να δώσει μεγαλύτερη ισορροπία στις γραμμές του Παναθηναϊκού. Έχοντας διαπιστώσει ένα κενό στη δημιουργία παιχνιδιού, βασικός συντελεστής των όσων έχει στο μυαλό του είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός μέσος αποτελεί τον παικτή, ο οποίος με

ειδική διαχείριση καλείται να δώσει λύση στο πρόβλημα της αγωνιστικής εικόνας του "τριφυλλιού".

Έτσι, αρχής γενομένης από το σημερινό φιλικό με τον Απόλλωνα (17:00) ο Λάζλο Μπόλονι θέλει να δοκιμάσει το 4-2-3-1 με το οποίο θέλει να κάνει πιο συμπαγή την ομάδα του αλλά και να έχει μεγαλύτερη συνοχή ανάμεσα στις γραμμές και τις αποστάσεις μεταξύ των παικτών. 

Ασφαλώς, οι πολλές απουσίες δε θα επιτρέψουν στον προπονητή της ομάδας να κάνει πρόβα τζενεράλε ενόψει ντέρμπι, αλλά σίγουρα θα βγάλει κάποια συμπεράσματα για το που μπορεί να στηριχθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό το σημερινό φιλικό για όσους πάρουν την ευκαιρία. 

Σε περίπτωση λοιπόν που κατασταλλάξει στο 4-2-3-1, ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα έχει βασικό ρόλο μπροστά από τα δύο χαφ (Μαουρίσιο, Κουρμπέλη σε φυσιολογικές συνθήκες). Αυτό σημαίνει ότι μπροστά του θα είναι μόνο ένας εκ των Καρλίτος ή Βιγιαφάνιες, διότι στα εξτρέμ θέλει να πάει με κανονικούς εξτρέμ. Δηλαδή δύο εκ των Χατζηγιοβάνη, Σαβιέρ, Αϊτόρ, Μολό και Εμμανουηλίδη. Φυσικά και θα συνυπάρξουν ξανά στην ενδεκάδα Καρλίτος και Μακέντα αλλά όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν ή το απαιτούν. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Λάζλο Μπόλονι είναι έτοιμος να δοκιμάσει το 4-2-3-1 στο φιλικό με τον Απόλλωνα, κάτι που σημαίνει πως μπαίνει στην ενδεκάδα ο Βιγιαφάνιες και μένει εκτός ένας εκ των Καρλίτος ή Μακέντα.

Article publish on Πέμ, 11/12/2020 - 15:08 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα