Φενέρμπαχτσε: Πότε αποφασίζει για την αποχώρηση από το πρωτάθλημα

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά τoυ Europa Conference League, βρίσκεται σε αναταραχή, μετά την επίθεση που δέχτηκαν παίκτες της στην Τραπεζούντα, από οπαδούς της Τράμπζονσπορ, που εισέβαλλαν στο γήπεδο, στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η Φενέρ, καταγγέλλοντας συνεχείς αδικίες στις εγχώριες διοργανώσεις τη φετινή

σεζόν, απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα και ο πρόεδρός της, Αλί Κοτς, ανέφερε σήμερα, ότι το θέμα θα τεθεί προς ψήφιση στα μέλη του συλλόγου, στην προσεχή Γενική Συνέλευση της 2ας Απριλίου.

«Υπάρχει ένας συστηματικός πόλεμος με συνεχείς αδικίες εις βάρος της Φενέρ, κάτι που γίνεται αδιάκοπα από τις 3 Ιουλίου. Αντιμετωπίζουμε αυτές τις αδικίες καθημερινά. Είμαστε ένας σύλλογος που υπηρετεί τη χώρα, από την ανάδειξη αθλητών και τους δεσμούς με την κοινωνία, μέχρι τις πορείες μας στο εξωτερικό. Όμως δεν μας αναγνωρίζουν τίποτα και μας πολεμούν. Γι’ αυτό, ως ένας σύλλογος με τόσα εκατομμύρια κόσμου από πίσω του, καλούμε τους φιλάθλους μας να αποφασίσουν.

Έχουμε τρεις επιλογές μπροστά μας. Υποβιβασμός στο κατώτερο πρωτάθλημα, τερματισμός ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων για λίγο ή αγορά θέσης στο εξωτερικό. Θα αποφασίσει η γενική συνέλευση. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τώρα ποια θα κάνουμε, αλλά εγγυώμαι ότι δεν θα συμπεριφερθούμε σαν να μην συνέβη τίποτα. Συναντηθήκαμε με όλους τους χορηγούς μας και λάβαμε τη γραπτή έγκρισή τους. Όπου κι αν είμαστε θα είναι και αυτοί εκεί. Καλώ τον κόσμο να προσέλθει για να ψηφίσει στο ‘Σουκρού Σαράτσογλου’ για να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι, ο ένας δίπλα στον άλλο, σε αυτή την ιστορικά κρίσιμη στιγμή», είπε ο Κοτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα