Φέγενορντ-Ρόμα 1-0: Nίκη με τη βοήθεια και της τύχης (vid)

Η Ρόμα ήταν και άτυχη, με δοκάρι, χαμένο πέναλτι και δύο σημαντικές αποχωρήσεις λόγω τραυματισμού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, του Ντιμπάλα και του Έιμπραχαμ.

Στο πρώτο ημίχρονο όλα ήταν αρκετά ισορροπημένα, με τη Φέγενορντ να απολαμβάνει την εδαφική υπεροχή, αλλά τη Ρόμα να είναι πιο απειλητική και να έχει την καλύτερη ευκαιρία να σκοράρει, με τον Πελεγκρίνι, αλλά ο αρχηγός της Ρόμα σε εκτέλεση πέναλτι, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Στο 24ο λεπτό, η ατυχία χτύπησε τους “τζιαλορόσι”, καθώς αποχώρησε με μυικό πρόβλημα ο Πάουλο Ντιμπάλα και στη θέση του πέρασε ο Ελ Σαράουι.

H Ρόμα έχασε τον ηγέτη της, τον παίκτη που με 15 γκολ και 8 ασίστ μέσα στην περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελεί παίκτη βαρόμετρο για την ομάδα.
Με την έναρξη της επανάληψης, στο 53ο λεπτό, ο Ματς Βίφερ, με βολέ έξω από τη μεγάλη περιοχή μετά τη σέντρα του Ιντρίσι, έγραψε το 1-0 και λίγο αργότερα ο Μουρίνιο έχασε με τραυματισμό και τον Έιμπραχαμ. Νέα ατυχία για τη Ρόμα στη συνέχεια με δεύτερο δοκάρι σε κεφαλιά του Ιμπάνιες.

Φέγενορντ: Μπίσλοου,Χερτρούιντα, Τράουνερ, Χάντσκο, Χάρτμαν, Σιμάνσκι, Βίφερ, Κοκτσού, Γιαχανμπακτς (71′ Ντανίλο), Ιντρίσι (64’Παϊσάο), Χιμένες (83′ Λόπες)
Ρόμα: Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Ιμπάνιεθ, Ζαλέφσκι, Κριστάντε, Μάτιτς. Σπινατσόλα (85′ Τσέλικ), Ντιμπάλα (26′ λ.τ. Ελ Σαράουι), Πελεγκρίνι (46′ Βαϊνάλντουμ), Έιμπραχαμ (58′ λ.τ. Μπελότι)

Keywords
Τυχαία Θέματα