Φαν Πέρσι: «Ο κύκλος κλείνει πάλι στη Φέγενορντ»

Στην ολοκλήρωση ενός κύκλου που ξεκίνησε από τη Φέγενορντ πριν από 14 χρόνια απέδωσε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι την απόφασή του να επιστρέψει στην ομάδα του Ρότερνταμ, εκεί σπό όπου έφυγε το 2004 με πρώτο προορισμό την Αρσεναλ.

Ο 34χρονος επιθετικός, πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Ολλανδία, επανέρχεται στην πρωταθλήτρια της χώρας του, αφού τερμάτισε το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε, για να προσφέρει στα παιδιά του μία σταθερή βάση.

«Νιώθω φανταστικά που βρίσκομαι και
πάλι στη Φέγενορντ μετά από ένα ταξίδι 14 ετών στο εξωτερικό. Το γεγονός ότι επέλεξα να γυρίσω οφείλεται σε αρκετούς παράγοντες. Για παράδειγμα, τα δύο παιδιά μου είχαν και αυτά λόγο σε αυτή την απόφαση», εξήγησε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ομάδας του.

«Η εμπειρία της ζωής στο εξωτερικό ήταν πολύ χρήσιμη για εκείνα, αλλά όταν τα παιδιά μπαίνουν στην εφηβεία, χρειάζονται μία σταθερή βάση για να ζήσουν και να συνεχίσουν στο σχολείο. Επίσης, επέλεξα τη Φέγενορντ γιατί ήθελα να δώσω μία συνέχεια στο ξεκίνημά μου εδώ. Ολη η οικογένειά μου έχει να κερδίσει από αυτή την επιλογή», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα